Rijetke trepavice

Rijetke trepavice

Nedostatak volumena u trepavicama utječe na rast trepavica, a iza razrjeđivanja ili ispadanja trepavica su brojni potencijalni uzroci.

Tanke su trepavice često povezane sa životnom dobi. Kako starimo, folikuli dlačica mogu usporiti rast trepavica ili ga sasvim zaustaviti, što ima posljedicu da trepavice više nemaju istu dužinu i volumen kao prije.

Tanke trepavice mogu biti i posljedica prekomjernog trljanja oka, što može trajno oštetiti kožu i uzrokovati ispadanje trepavica.

U drugim je slučajevima problem uzrokovan određenim tretmanima i lijekovima. Hormonska neravnoteža može dovesti do tankih trepavica, a problemi s imunitetom također mogu uzrokovati probleme s rastom dlačica. Međutim, u većini slučajeva, izgled tankih trepavica u potpunosti je nasljedan i prenosi se od roditelja.

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka