Nuchido TIME+ capsule

Nuchido TIME+ capsule

Nuchido čini skupina znanstvenika, liječnika, futurista i vizionara koji vjeruju da su najveći darovi znanosti čovječanstvu zdravlje i dug život. Vjeruju i da ovaj novi luksuz donosi sjajne prilike i odgovornost da živimo najbolje živote. Iskoristiti i pretočiti znanost u proizvode za maksimalni zdravstveni vijek i optimalno životno iskustvo, njihova je misija.

Iako će se većini učiniti privlačno, duže življenje sa sobom donosi mnoge nove izazove uključujući mentalno i fizičko propadanje, bolest i eventualnu ovisnost o obitelji, prijateljima i društvu.

Nuchidov cilj stoga nije produljiti životni vijek. Umjesto toga, njihova je predanost posvećena produljenju zdravstvenog vijeka.

Healthspan je razdoblje našeg života koje provodimo u dobrom zdravlju, s energijom, vitalnošću, snagom i mentalnom oštrinom. Umjesto da provedemo 45 od svojih 90 godina u dobrom zdravlju, Nuchidova je vizija čovječanstva ona u kojoj održavamo sposobnost da ispunimo svoju svrhu i nastavimo živjeti punim plućima i u posljednjim desetljećima.

Ukratko, Nuchido TIME+ ne samo da opskrbljuje stanice sirovinama za proizvodnju NAD+, već također poboljšava mladenačku sposobnost stanice da proizvodi i reciklira NAD+.

Mala fotografija

NAD+ je kratica za: nikotinamid adenin dinukleotid, ključnu molekulu u svim stanicama tijela koja producira staničnu energiju i pretvara hranjive tvari u staničnu energiju. Starenjem, NAD+ se smanjuje za 50% svakih 20 god, što rezultira smanjenjem stanične energije i zdravlja stanica. Jednako tako, stanice starenjem gube sposobnost obnove energije i popravka. Stresori poput intenzivne tjelesne vježbe, poremećaja spavanja i alkohola također mogu pridonijeti smanjenju NAD+. Znanstvene studije pokazale su da je nadopunjavanje razina NAD+ ključno za održavanje stanične obrane u suočavanju sa svakodnevnim stresorima, kako biste održali zdrav, aktivan stil života. Poboljšava zdravlje stanica (cellular health) i tretira aging.

Nuchido TIME+ koristi najnapredniji znanstveni pristup povećanju razine NAD+ u našim tijelima, kako bi podržao funkciju stanica i održao vaše zdravlje i fizičke performanse. Zaštićena formula temelji se na najnovijim istraživanjima protiv starenja i dubokom razumijevanju složenih bioloških procesa povezanih s povećanjem NAD+. Riječ je o suplementu, koji je kombinacija vitamina, botaničkih i potpornih sastojaka.

Kada je riječ o održavanju aktivnog načina života u 40-ima i nakon toga, podrška tjelesnoj energiji, izdržljivosti i staničnim zdravstvenim mehanizmima postaje važna. Dodatak NAD+ može vam pomoći u tome. To je zato što je NAD+ odgovoran za mnoge biološke procese koji su ključni za održavanje aktivnog života i održavanje mladolikog izgleda.

Učinci Nuchido TIME+ kapsula djeluju blagotvorno i na kožu, odnosno recikliranju oštećenih stanica kože, poboljšava puteve nastanka kolagena i elastina, a štiti i od DNA oštećenja.

NAD+ ima višestruke učinke na zdravlje i performanse stanica, a ima dvije osnovne funkcije:

  1. Glavni je energetski metabolist: ovisimo o NAD+ za pretvaranje hranjivih tvari iz naše hrane u staničnu energiju.
  2. Zdravlje stanica: NAD+ je odgovoran za uključivanje važnih procesa za zdravlje i održavanje stanica

Nažalost, količina NAD+ proizvedena u tijelu opada kako starimo, prepolovivši se svakih dvadeset godina. To znači da se u trenutku kada dođemo do 40-ih godina počinju osjećati učinci smanjene stanične funkcije. S padom razine NAD+ stanice ne mogu funkcionirati kao prije.

Zbog toga vam kupnja dodatka NAD+ koji poboljšava sposobnost stanice da stvara i reciklira NAD+ može pomoći da zadržite proaktivan pristup održavanju zdravlja i kondicije kako starite. NAD+ se ne može dobiti pravilnom prehranom. Mora se proizvoditi unutar naših stanica, a Nuchido TIME+ capsule vraćaju ga na poželjnu razinu. Pogodne su za sve dobne skupine.

Nuchido TIME+ kapsule odsad su vam dostupne u Poliklinici Milojević.

Proizvode je moguće naručiti i na Nuchido stranici, a uz kod "MILOJEVIC10" ostvarite 10% popusta na kupnju.

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka