Spušteni kapci

Spušteni kapci

Spušteni kapci vise jer koža i mekano tkivo s godinama gube elastičnost. Zbog toga se udaljenost između obrva i trepavica smanjuje, što često daje umoran ili tužan izgled. Uzrok ovog simptoma također može biti i stanje zvano ptosis.

U težim slučajevima niskih obrva gornji se kapak može spustiti, što može ometati vid. Izbočenje gornjih kapaka koje dopire preko trepavica također može učiniti da oči izgledaju manje i dublje usađene nego prije.

Niske su obrve ponekad uzrokovane nedostatkom sna, stresom i umorom, no češće su povezane sa znakovima starenja.

Dr. Milojević smatra se vodećim autoritetom za tretmane botoxom i dermalnim filerima, što ga čini dobrim izborom za tretman podizanja obrva.

Za spuštene obrve nudimo sljedeće tretmane:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka