Uklanjanje pigmentacija (Limelight)

Uklanjanje pigmentacija (Limelight)

Naš je Limelight laser, jedini u Hrvatskoj, još jedna inovacija iz našega modernog laserskog centra. Za pojedinačne pigmentacije na licu, rukama ili tijelu (ili za pacijente koji ne žele upotrebljavati Obagi kreme), ovaj laser trajno rješava sve probleme nakon svega 1-4 tretmana. Ako u to sumnjate, pitajte samog dr. Milojevića koji je još oduševljen brzim i bezbolnim rezultatima!

Što je LimeLight Facial?

LimeLight Facial je nova, neinvanzivna metoda za pomlađivanje kože, koja se izvodi Cutera LimeLight laserom. Prednost ovog zahvata je u tome što poboljšava opće stanje kože lica, kao i kože čiji je prijevremeni uzrok starenja bilo pretjerano izlaganje suncu.

Koji se djelovi lica tretiraju LimeLightom?

LimeLight Facial je idealno rješenje za cijelo lice, vrat i dekolte, za kožu sklonu crvenilu, puknutim kapilarama ili smeđim mrljama i pjegama od sunca. Zahvaljujući ovoj najnovijoj tehnologiji, svijetle (manje kontrastne) mrlje, koje su do sada predstavljale najveći izazov u tretiranju, vrlo dobro reagiraju na ovaj zahvat.

Uklanjanje pigmentacija - prije 1Prije
Uklanjanje pigmentacija - poslije 1Poslije
Prije
Poslije

Što očekivati od tretmana?

Liječnik će odabiranjem programa A, B ili C prilagoditi tretman, ovisno o tipu kože, kako bi ciljano mogao tretirati smeđe i/ili crveno pigmentirane predjele na licu. Terapeutski efekt se postiže zagrijavanjem (paljenjem) smeđih ili crvenih pigmentiranih stanica.

Pacijent osjeća svjetlosni impuls na koži kao blago peckanje ili štipanje. Prije tretiranja vaskularnih predjela, preporuča se upotreba gela kako bi prethodno ohladio kožu. Upotreba anestezije ili analgetika za vrijeme ili poslije zahvata nije potrebna.

Koliko traje tretman?

Vrijeme trajanja tretmana ovisi o površini koja se tretira. Većinom tretmani traju manje od jedan sat.

Koliko je tretmana potrebno?

Rezultati su uglavnom vidljivi već nakon prvog ili poslije prva tri tretmana. Dodatni tretmani mogu biti preporučljivi, pogotovo za kožu koja je više oštećena suncem.

Uklanjanje pigmentacija - prije 2Prije
Uklanjanje pigmentacija - poslije 2Poslije
Prije
Poslije

Što se događa nakon tretmana?

Neposredno nakon tretmana, smeđe mrlje će potamnjeti, a može se pojaviti kratkotrajno crvenilo i blaga oteklina koja može trajati nekoliko sati ili dan-dva. Crvenilo se može prekriti makeup-om.

Kada su vidljivi prvi rezultati?

Za tjedan ili tri tamne mrlje će otpasti i izblijediti. Crvenilo ili puknute kapilare će se znatno smanjiti, kao i prethodna neujednačenost tena.

Hoće li se mrlje i crvenilo nakon nekog vremena vratiti?

Ako vam je koža sklona reagirati na sunčeve zrake, moguće su i nove mrlje, puknute kapilare i crvenilo nakon izlaganja suncu; međutim, i one se mogu ponovo tretirati. Nemojte zaboraviti koristiti odgovarajuću zaštitu kako biste štetnost sunčevih zraka sveli na minimum i izbjegli ponovnu pojavu novih pjega i crvenila.

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka