Četvrtasta ili puna vilica

Četvrtasta ili puna vilica

Puna vilica vrlo je istaknuta i bradi daje četvrtast oblik. Donja je trećina lica proširena i podjednake je širine kao čelo i brada. Ukupno je lice vrlo široko i dugačko. Što je vilica četvrtastija, manji je kut.

Jaka je vilica često osobina dobivena rođenjem, no također se može razviti tijekom vremena. Kao i svaki drugi mišić tijela, i mišići čeljusti mogu se razviti vježbom. Vježba može biti neka aktivnost poput ustrajnog žvakanja gume, ili pak stiskanje i trenje zubi.

Puna vilica često se smatra muškom crtom; u mnogim se kulturama smatra i znakom ljepote.

Za četvrtastu ili punu vilicu nudimo sljedeće tretmane:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka