Pomlađivanje kože (Laser Genesis)

Pomlađivanje kože (Laser Genesis)

To je neabrazivni tretman laserom, namijenjen uklanjanju plitkih bora, sužavanju širokih pora i smanjivanju crvenila kože lica (rosacea). Efekt tretmana laserom vidljiv je odmah, bez neželjenih nuspojava poput oteklina i iritacije kože. Tretman je ugodan, gotovo relaksirajući. Laser Genesis učinkovito pomlađuje kožu i daje joj mladenački sjaj skidajući mrtvi sloj kože i vraćajući pacijentu kožu punu mladog, novog kolagena.

Ovo je pravi lunchtime tretman bez ikakvih nuspojava, a koža izgleda mlađe i mekanije odmah nakon prvog tretmana. Tri su tretmana potrebna za najbolje rezultate.

Što je Laser Genesis?

To je neabrazivni tretman laserom koji je isključivo namijenjen uklanjanju plitkih bora, sužavanju širokih pora i suzbijanju crvenila kože lica (rozacea).

Efekat tretmana laserom vidljiv je odmah bez neželjenih popratnih pojava kao što su otekline i iritacija kože. Tretman je ugodan, gotovo relaksirajući.

Laser Genesis - prije 1Prije
Laser Genesis - poslije 1Poslije
Laser Genesis - prije 2Prije
Laser Genesis - poslije 2Poslije
Laser Genesis - prije 4Prije
Laser Genesis - poslije 4Poslije
Prije
Poslije

Koje dijelove tijela tretiramo Laser Genesisom?

Prema ocjeni i zadovoljstvu pacijenata, odlični rezultati postižu se na koži lica i vrata. Tretman je, također, moguće primijeniti za otklanjanje ožiljaka na ostalim dijelovima tijela.

Što je difuzno crvenilo kože lica?

Stanje uzrokovano trajno proširenim kapilarama, što rezultira crvenilom lica. Difuzno crvenilo pojavljuje se u rozaceji a najčešće zahvaćena područja su nos, obrazi i čelo. Tretman ovim laserom takvo crvenilo znatno će smanjiti.

Što osjećamo tijekom tretmana?

Pacijenti opisuju tretman opuštajućim, uz ugodnu toplinu koja se osjeća na površini tretirane kože. Nakon završenog tretmana odmah se možete uključiti u dnevne aktivnosti. Preporučuje se primjena lokalnih pripravaka za zaštitu od sunca.

Kako se ponašati prije tretmana?

Morate odstraniti make-up, a ukoliko je prisutna pojačana dlakavost, bilo bi poželjno da obrijete područje kože koje će biti tretirano. Nije neophodna primjena gela, lokalnih anestetika ili leda prije tretmana.

Laser Genesis tretman otklanjanja ožiljaka

Laser Genesis - prije 3Prije
Laser Genesis - poslije 3Poslije
Prije
Poslije

Koliko je tretmana potrebno?

U prosjeku 4 do 6 tretmana, što ovisi o svakom pacijentu pojedinačno i promjeni koja se tretira.

Koje su popratne pojave nakon tretmana?

Većini pacijenata nisu poznate, iako je moguće blago crvenilo kože koje nestaje nekoliko sati nakon tretmana.

Koji se rezultati mogu očekivati nakon tretmana?

Vaša će koža dobiti zdrav i lepršav mladenački izgled.

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka