Masno tkivo na vratu

Masno tkivo na vratu

Masno tkivo na vratu, ponekad zvano pureći vrat, najčešće se vrlo teško uklanja vježbanjem.

Kako starimo, postaje nam sve teže osloboditi se neželjenog masnog tkiva na tijelu. Masno tkivo na vratu u osnovi ima isti uzrok kao i bilo gdje drugdje na tijelu - višak tjelesne težine i pretilost. Možemo ga podijeliti u dvije kategorije: submentalno, koje se javlja u trokutu ispod čeljusti, i subplatizmalno, koje se javlja oko mišića vrata.

Iako to nije uvijek slučaj, masno tkivo na vratu može biti usko povezano s nekim od poznatih rizika za probleme srca, poput dijabetesa i visokog kolesterola. Masno tkivo na vratu također može povećati rizik od apneje za vrijeme spavanja zatvaranjem dišnih putova u grlu. To može biti opasno stanje jer u snu privremeno zaustavlja disanje.

Za masno tkivo na vratu nudimo sljedeće tretmane:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka