Duboke bore

Duboke bore

Bore se na koži očituju kao manji i veći nabori i brazde. Trajne bore obično se pojavljuju kao prirodni rezultat procesa starenja.

Vanjski sloj kože, epiderma, čvrsta je barijera koja štiti tijelo od raznih vanjskih elemenata koji bi tijelu mogli prouzročiti štetu. Koža se regenerira proizvevši novu epidermu u prosjeku svakih 60 dana. Stanice koje su na površini kože otpadaju, a ispod površine kože proizvode se nove. Kako starimo, proces obnove stanica se usporava.

Derma se nalazi ispod epiderme i igra ključnu ulogu u procesu starenja. Taj se sloj hrani kroz krvne žile i sadrži kolagen i vlakna koja kožu održavaju punom, glatkom i bez bora. Kako starimo, količina kolagena u našoj koži se smanjuje i masnoća se gubi iz potkožnog tkiva. Kao rezultat toga počinju se pojavljivati znakovi starenja.

Da biste izbjegli proces starenja, savjetujemo vam da pijete puno vode da kožu održite hidriranom, da uvijek nosite zaštitu od sunca i usvojite praksu kvalitetne njege kože.

Godine 2017. bilježi se 50. obljetnica dana kad je prof. Boško Milojević otvorio jednu od prvih u Europi i prvu privatnu kliniku za plastičnu kirurgiju u Zagrebu, a koja je bila prva u tom dijelu Europe. Bio je pionir u liječenju bora i obješene kože, a Poliklinika Milojević i dr. Nikola Milojević ponosno nastavljaju dugu tradiciju koju je postavio njegov otac, tretirajući bore kombinacijom mnogih suvremenih neinvazivnih tehnika poput botoxa i dermalnih filera.

Za krupne bore nudimo sljedeće tretmane:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka