Obješena stražnjica

Obješena stražnjica

Kod obješene je stražnjice riječ o smanjenju volumena u tom području, što kožu oko tog mjesta čini opuštenom i labavom umjesto nategnutom.

Obješenu stražnjicu uglavnom uzrokuje nedostatak definicije gluteusa maximusa, najvećeg mišića na tom području. To isto područje također može zadržavati tvrdokorno masno tkivo, osobito kod žena, u kojih ženski hormon estrogen uzrokuje da se masnoća raspoređuje u stražnjicu i bedra - za razliku od muškaraca kod kojih se masnoća pohranjuje u području trbuha.

Obješenu stražnjicu može izazvati i pretjerani rast ili pad tjelesne težine, a ona može biti i rezultat procesa starenja. I koža tog područja također može doživjeti labavljenje zbog gubitka elastičnosti, što koži daje naboran i rastegnut izgled.

Za obješenu stražnjicu nudimo sljedeće tretmane:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka