Tanke usne

Tanke usne

Razlog za tanke usne obično je nedostatak kolagena u koži. Kolagen je prirodna bjelančevina koja pomaže održati kožu elastičnom i jača ju dajući joj volumen.

Tanke usne mogu biti potpuno prirodne, no također mogu biti znak starenja. Kako starimo, naša se proizvodnja kolagena dramatično smanjuje, što usne čini manje punima nego prije. Tanke usne također mogu biti posljedica umora mišića tijekom godina. Drugi faktori koji smanjuju proizvodnju kolagena uključuju dehidraciju, previše izlaganja suncu i ekstremnim vremenskim uvjetima, te pušenje.

Vođenje zdravog i aktivnog načina života i održavanje usnica temeljito hidratiziranima najbolji je način da ih zadržite mladenačkima i usporite njihovo stanjivanje.

Naš dr. Nikola Milojević smatra se vodećim liječnikom u Hrvatskoj i Ujedinjenom Kraljevstvu za tretman i povećanje tankih usana. Svojim laganim rukama i umjetničkim pristupom koristi tehnike poput "heart lips" kako bi oblikovao usne po želji svakog svog pacijenta.

Za tanke usne pružamo sljedeće tretmane:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka