Klempave uši

Klempave uši

Odstojeće uši, stanje također poznato kao otapostaza (narodski: klempavost), naslijeđeni su problem klasificiran kao abnormalno istaknute uši, a rezultat su malformacije hrskavice tijekom razvoja osobe prije rođenja i može biti jednostran ili obostran.

Dio ljudskog uha oblika zdjelice, poznat kao concha, često je kod odstojećih ušiju veći od normalnog, a ostali su dijelovi vanjskog uha slabo razvijeni.

Taj problem pogađa 1-2% populacije. Odstojeće uši obično ne utječu na sluh, no mnogi ih ljudi odluče ispraviti iz kozmetičkih razloga. Ova vrsta problema često može utjecati na samopoštovanje jer oblik uha ima velik utjecaj na izgled cijelog lica.

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka