Laser

Laser

Bile to neželjene dlačice ili nepoželjni znakovi starenja, laserski tretman može biti odgovor za one koji traže rješenje tih problema. Neinvazivni laserski tretmani brzo su postali poželjni izbor za ljude koji se nadaju poboljšanju izgleda, a nemaju vremena koje je vezano uz oporavak nakon estetske kirurgije.

Naši tretmani uključuju Limelight Laser, koji donosi efektno pomlađivanje kože i učinak protiv starenja, kao i Laser Genesis terapiju kože koja se koristi za postizanje vitalnog i zdravog izgleda kože.

Poliklinika Milojević također nudi lasersko uklanjanje dlaka za trajno smanjenje dlakavosti. Onima koji dlačice na tijelu briju ili čupaju voskom mogu to biti bolni zadaci koji se stalno ponavljaju, a kožu često ostavljaju oštećenom. Laserskim uklanjanjem dlaka, međutim, možete postići nekoliko mjeseci glatke kože uz minimalan trud ili bol. Lasersko uklanjanje dlaka jedan je od naših najpopularnijih ne-kirurških tretmana.

U sklopu programa lasera pružamo sljedeće tretmane:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka