Sculptural Facial Lifting masaža

Sculptural Facial Lifting

U Poliklinici Milojević, stalna edukacija je prioritet. Stoga smo sretni da vas možemo obavijestiti da su naše vrijedne i talentirane medicinske sestre imale priliku prisustvovati edukaciji utemeljitelja revolucionarne metode prirodnog pomlađivanja, čuvenog Yakova Gershkovicha - Sculptural Face Lifting. Riječ je o jedinstvenoj metodologiji i moćnoj medicinsko-estetskoj i energetskoj tehnici s osteopatskim učinkom, koja vam je dostupna u Poliklinici Milojević.

Jasna je uzajamna veza između naše nutrine i vanjštine. Sve što nosimo u sebi nalazi se na našem licu, a sve što nam je na licu je u našoj unutrašnjosti. Pitate li osobu u primjerice, Izraelu "Kako si?", odgovorit će vam - "Pogledaj me u lice i vidjet ćeš sve". Rusi imaju sličan izraz "Sve ti je zapisano na licu", ali vjerojatno svaki narod ima sličnu frazu koja nam pokazuju odnos unutarnjeg i vanjskog stanja. Naše unutarnje emocionalno stanje, stanje naše duše, utječe na to kako izgledamo. Negativne emocije, teške misli, težina koju nosimo u sebi, sve to prekriva naše lice kao maska, a posljedično - stvara bore.

Naš zadatak je "skenirati" vaše unutarnje stanje, kako bismo shvatili koje su emocije "zapele" na vašem licu i "iskrivile ga". Sculptural Facial Lifting odličan je prvi korak u pomlađivanje lica, ali i u poboljšanju vašeg unutarnjeg stanja.

Lifting se odvija bez operacija i injekcija - na račun tonizacije, jačanja i opuštanja osnovnih mimičnih mišića lica te utjecaja na kosti lica lubanje. Navedeni postupak "podizanja" usmjeren je na dubinsko proučavanje svih mimičkih mišića.

Podizanje se provodi skulpturalnom lifting tehnikom izvana, ali i "intraoralno", dakle kroz usnu šupljinu, a svrha mu je pokrenuti unutarnje resurse organizma. Poboljšava proces "disanja lubanje" (cirkulacije cerebralne spinalne tekućine), poboljšava cirkulaciju krvi i protok limfe, jača tonus mimičkih mišića i mikrocirkulaciju potkožnog masnog tkiva, te normalizira "stanično disanje". Kao rezultat- tonus i elastičnost mišića lica vraćaju se u normalu, uklonjeni su grčevi i psihoemocionalne blokade, vraća se "prirodno držanje lica", poboljšava se izgled kože, mišići postaju opušteniji na određenim područjima (postižu učinak botoksa), poboljšava se mikrocirkulacija, odnosno prokrvljenost lica. Jednako tako aktivira se i metabolizam, te potiče proizvodnja kolagena i elastina, poboljšava pokretljivost miofascijalnih struktura, a eventualne otekline na licu nestaju.

Postupak skulpturalnog liftinga lica djeluje na estetskoj, psihoemocionalnoj, energetskoj i medicinskoj razini. Bavi se uzrokom disfunkcije lica, različitim strukturama lica koje su objedinjene u jedinstveni sustav. Važno je napomenuti i da ne ozljeđuje kožu i tkivo lica, tako da nema straha od neželjenih posljedica.

Sculptural Face Lifting preporučuje se kao rehabilitacija nakon upale sinusa, kod tretiranja tzv. nejasnog ovalnog lica, za opušten tonus, natečenost, limfostazu, tretiranje dubokih bora, ali i nakon rezova trigeminalnog živca, moždanog udara (uz konzultacije s nadležnim liječnikom ), poremećaja artikulacije, prevencije duple brade, problema opuštenog kuta usana, nejasnog reljefa jagodica, tzv."buldog obraza", bora "guščjeg jastučića", i frontalnih bora.

Sculptural Face Lifting preporučuje se osobama starijima od 25 godina, kao prevencija dobnih promjena.

Sculptural Face Lifting ne smije se izvoditi na osobama koje imaju jednu od sljedećih kontraindikacija: trudnoća, ARD, SARS, gripa, korona, herpes, bolest usne šupljine, pojačano krvarenje desni, kožne bolesti, patologije limfnog sustava, zarazne bolesti, psihičke bolesti, kod pacijenata na terapiji antidepresivima i sličnim lijekovima, a od konzumacije psihostimulatora (narkotika) mora proći minimalno 72 sata. Između apliciranja filera i botoksa i izvođenja skulpturalnog liftinga moraju proći 4 tjedna.

Obratite nam se s punim povjerenjem i isprobajte sve dobrobiti Sculptural Facial Liftinga.

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka