Estetska kirurgija

Estetska kirurgija

Svatko se u svojoj koži želi osjećati sjajno. Međutim, za mnoge ljude postoje određeni aspekti njihovog izgleda koje bi željeli promijeniti ili poboljšati. Srećom, kozmetička kirurgija sada pruža tu mogućnost. Kada je riječ o tome da izgledate najbolje što možete, već i mala promjena može donijeti veliku razliku.

Poliklinika Milojević nudi niz postupaka estetske kirurgije za isticanje prirodne ljepote i poboljšanje tjelesne građe. Život s tijelom kakvo želite može vam pomoći da povećate svoje samopouzdanje i učiniti da se osjećate kao najbolja verzija sebe samih.

Bilo da se nadate poboljšati svoju kožu, povećati simetriju svog lica, poboljšati izgled grudi ili poravnati trbuh, na raspolaganju vam je niz dostupnih opcija kozmetičke kirurgije. One uključuju povećanje grudi, blefaroplastiku, rinoplastiku i još mnogo toga.

U sklopu programa kozmetičke kirurgije pružamo sljedeće tretmane:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka