ZO profesionalni pilinzi

ZO® Peel Portfolio

Kemijski pilinzi s potpisom vodećeg dermatologa s Beverly Hillsa

Portfolio personaliziranih pilinga

ZO® Signature Peels osmišljeni su za tretiranje širokog spektra problema s kožom uključujući oštećenja od sunca, hiperpigmentacije, neujednačenu teksturu, "beživotnu" kožu, bore i akne. Svaki kemijski piling je jedinstven, osmišljen tako da prati potrebe kože, životni stil i želje pacijenta.

ZO® profesionalni pilinzi i ZO® pilinzi za primjenu kod kuće ključni su tretmani za poboljšanje rezultata postojećih terapijskih protokola s ciljem postizanja i održavanja zdrave kože za cijeli život.

Priprema kože za postizanje najboljih mogućih rezultata

Kako bi se vidljivo poboljšalo cjelokupno zdravlje kože, prije kemijskog pilinga potrebno ju je pripremiti. Priprema kože prije pilinga jednako je važna kao i sam piling. Zašto je to tako? Koža koja je pravilno pripremljena zacijelit će brže, a pilingom će se postići puno bolji rezultat. ZO® Skin certificirani liječnik ili drugi specijalist za zdravlje kože propisuje ovisno o stanju kože i željama pacijenta najučinkovitiji tretman za pripremu kože, odgovarajući piling te njegu u post-proceduralnoj fazi.

Postizanje izvanrednih rezultata

Pod vodstvom dr. Obagi-a, ZO® Skin Health linija medicinske kozmetike iz srca Hollywood-a razvila je kako širok spektar terapijskih proizvoda za korektivnu i estetsku dermatologiju tako i rješenja za svakodnevnu njegu kože s ciljem postizanja i održavanja dubinski zdrave kože. Na temelju najnovijih dostignuća iz područja tehnologije koja se primjenjuje u terapiji kože, jedinstvenih sistema dostave, biotehnoloških kompleksa i jedinstvenih formulacija, ovi proizvodi i protokoli omogućavaju liječnicima pružiti trajna rješenja za postizanje zdrave kože, neovisno o tipu kože, spolu ili dobi.

ZO® 3-Step Peel je jaki piling prikladan za tretiranje svih tipova i boja kože. Ovaj inovativni profesionalni tretman nastavlja se tretmanom kod kuće što je bitno kako bi se postigao dugotrajniji rezultat nego kod uobičajenih pilinga.

Povećava prirodnu sposobnost kože za obnovom

 • Sadrži snažne antioksidanse koji pomažu popraviti oštećenja nastala djelovanjem štetnih utjecaja iz okoline
 • Osnažuje prirodnu DNA zaštitu kože
 • Stimulira proizvodnju kolagena za vidljivo učvršćenje i glatkoću kože
 • Potiče obnovu kožne barijere

Ossential® Stimulator Peel je savršeni piling koji se može napraviti u pauzi za ručak. Prikladan je za sve tipove kože, a doprinosi blistavom izgledu i zdravlju kože bez iritacija i potrebe za oporavkom što je naročito poželjno prije Vama važnog događaja. Zato ga i zovu Red Carpet Peel.

 • Potiče epidermalnu obnovu
 • Smanjuje pojavu komedona
 • Kontrolira izlučivanje sebuma
 • Zaglađuje kožu i ujednačuje ton
 • Popravlja pigmentaciju kože
 • Smanjuje pojavu finih linija
 • Ne izaziva iritacije

U sklopu tretmana ZO profesionalni pilinzi pružamo sljedeći proizvod:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka