Profhilo pomlađivanje kože na tijelu

Profhilo® Body tretman

Prema istraživanju tržišta koje je provela IBSA - multinacionalna farmaceutska tvrtka sa sjedištem u Luganu u Švicarskoj, za veliku većinu ispitanih žena opuštena koža tijela nije samo mali estetski nedostatak, naprotiv, opuštena koža može biti i stvarni problem, koji uvelike umanjuje kvalitetu svakodnevnog života.

Prije svega, neminovno dolazi do promjene osobnog stila u odijevanju, naime žene uslijed vlastite nesigurnosti počinju izbjegavati odjeću koja ukazuje na ženstvenu zavodljivost, poput uskih krojeva, tankih naramenica ili dekoltirane odjeće, u korist odjeće koja će adekvatnije prekriti kritična područja.

U najekstremnijim slučajevima, žene mijenjaju i svoje životne navike, primjerice sunčaju se isključivo nasamo.

Sada u Poliklinici Milojević, a zahvaljujući Profhilo® Body tretmanu koji nudi novi pristup u borbi protiv opuštenosti kože i njezi tijela, takvi problemi ostaju iza vas.

slika 1

Profhilo® Body Kit

Profhilo® Body Kit cjeloviti je protokol koji kombinira injekcijski tretman, koji se izvodi u klinici, s kozmetičkim tretmanima koji se primjenjuju nakon estetske sesije, a zatim ih pacijent primjenjuje kod kuće, kao tretman održavanja.

Svaki komplet sadrži:

  • 2 kutije Profhilo® Body 3,2% - 48 mg (H-HA) + 48 mg (L-HA) natrijeve soli hijaluronske kiseline u napunjenim štrcaljkama od 3 ml
  • 1 Profhilo® Figura flaster za tijelo - kutija od 4 flastera za jednokratnu upotrebu
  • 1 Profhilo® Figura krema za tijelo - Airless bočica od 150 ml

Profhilo® Body Kit je jednostavan i praktičan. Uključuje sve što je potrebno za sveobuhvatnu njegu pacijenata, uključujući tretmane za njegu kože. Osmišljen je kao cjelovito rješenje za opuštenu kožu, ali je također pogodan za korištenje u kombinaciji s drugim estetskim tretmanima.

Profhilo® Body potiče modeliranje na više razina

Ima ulogu unutar izvanstaničnog matriksa, stvarajući fiziološke uvjete za proliferaciju, migraciju i organizaciju dermalne stanične komponente.
Intradermalna primjena Profhilo® Body omogućuje da se optimalna količina HA dovede izravno u tkivo koje se tretira, kako bi se suprotstavilo citotoksičnom djelovanju slobodnih radikala na fibroblaste i na masne dijelove ispod, osiguravajući učinkovitost preventivnih i korektivnih tretmani estetske medicine.

IBSA-ina hijaluronska kiselina ultračista je HA, koja je u cijelom svijetu rangirana kao "VRHUNSKA VISOKA KVALITETA" u smislu čistoće i sigurnosti. IBSA se ističe jer kontrolira cijeli životni ciklus proizvoda, od proizvodnje sirovine biofermentacijom do napunjenih štrcaljki HA spremnih za upotrebu.

Važno je naglasiti i da su hibridni kooperativni kompleksi (HCC) hijaluronske kiseline biorazgradivi i organizam ih može bioresorbirati.

Zahvaljujući visokoj kohezivnosti Profhilo® Body ima optimalnu sposobnost integracije u tkivo. Poznat po svojoj sposobnosti jednolikog protoka kroz čitave anatomske jedinice nakon ubrizgavanja i stoga se homogeno širi.

Preporučuje se početni ciklus od dva tretmana s razmakom od 30 dana, nakon čega, ako je potrebno, slijede tretmani održavanja.

Naravno, predlaže se procjena specifičnog Profhilo® Body protokola prema godinama, ali i stupnju opuštenosti kože na tretiranom području kod pacijenta.

BAP tehnika

Zbog visoke protočnosti Profhilo® Body-a razvijena je specifična tehnika: BAP tehnika, čije su prednosti:

  • pruža ponovljive i standardizirane točke ubrizgavanja (10 točaka ubrizgavanja za svako područje),
  • točke ubrizgavanja odabrane su kako bi se izbjegle potencijalne ozljede vitalnih struktura,
  • tehnika je neinvazivna jer smanjuje mogućnost modrica i oteklina, dok maksimalno povećava difuziju proizvoda u tkivima,
  • ne zahtijeva nikakvu prethodnu pripremu pacijenta.

BAP tehnika je najrašireniji i najpreporučljiviji protokol za tretiranje područja poput unutarnje strane ruku i trbuha s Profhilo® Body, a može se izvoditi uz pomoć pomoćnog alata.

Najčešće tretirana područja

Koža na područjima koja se najčešće tretiraju, a to su ruke (unutrašnjost nadlaktice) i abdomen, sastoji se od tri različita sloja: epidermisa, dermisa i hipodermisa ili potkožnog tkiva.

Ova područja, u većini slučajeva, prolaze kroz brojne promjene i preinake tijekom života. Područje trbuha tijekom rasta, trudnoće, dijete za mršavljenje itd. može doživjeti promjene koje mogu vidljivo ugroziti njegov izgled, a područje ruku, s druge strane, posebno žene često zanemaruju, nedovoljno ili nepravilno vježbaju...

Stoga je važno izvršiti temeljitu procjenu pacijenata i razinu ozbiljnosti opuštene kože, kako bi se ispunila njihova očekivanja u pogledu rezultata.

Profhilo® Figura - flasteri

Umirujući i hidratantni tretman. Sterilnost flastera omogućuje korištenje proizvoda na tretiranoj koži, primjerice nakon estetskih tretmana. Pokazuju svoju učinkovitost već svega sat vremena nakon tretmana, povećavaju hidrataciju kože za 32,9% , a umiruju crvenilo za 10,9%. U jednom pakiranju nalaze se četiri flastera za jednokratnu upotrebu, a dermatološki su ispitani na osjetljivoj koži.

Koristi se na način da se nalijepi na željeno područje i ukloni nakon dva do tri sata.

Profhilo® Figura - krema za tijelo

Multiaktivna remodelirajuća i tonirajuća krema. Daje tonus, elastičnost i dubinsku hidrataciju. Sastoji se od kompleksa hijaluronskih kiselina visoke molekularne težine koji štiti kožu, obnavljajući i čuvajući cjelovitost hidrolipidnog filma, Matrixyl® 3000, kombinacija dvaju peptida koja potiče remodeliranje tkiva i pomaže vraćanju dinamike staničnih funkcija.

Brzoupijajuća i hranjiva krema svilenkaste teksture održava optimalnu hidrataciju kože zahvaljujući posebnim hidrofilnim svojstvima.

Rezultati testom učinkovitosti pokazali su da je vlažnost kože poboljšana za 42,4%, ukupna elastičnost kože za 6,3%, a kohezivnost kože za 51,6%.

Profhilo® Figura - krema za tijelo dermatološki je ispitana na osjetljivoj koži, a koristi se na načina da se nanosi izravno na tijelo jednom dnevno, ili češće po potrebi, nježno masirajući dok se potpuno ne upije.

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka