Bore na čelu

Bore na čelu

Bore na čelu vodoravne su bore koje se pojavljuju iznad crte obrva. Mogu se pojaviti u različitoj životnoj dobi kod različitih ljudi, ovisno o životnom stilu, no obično su povezane sa starenjem.

Hormonalno starenje vezano uz menopauzu uzrokuje da tijelo proizvodi manje estrogena koji pojačava kožu. To rezultira smanjenjem proizvodnje kolagena i elastina u koži. Kako se proizvodnja ovih dviju bjelančevina usporava, koža gubi čvrstoću i bore postaju izraženije. Isto vrijedi i za genetsko starenje.

Rad mišića i izlaganje suncu također uzrokuju pojavu bora na čelu. Čelo je posebno osjetljivo na bore zbog svakodnevnog izlaganja UV zrakama.

Mrštenje i provođenje dugih razdoblja na otvorenom bez zaštite kože može ubrzati razvoj ovih bora.

Kreme za bore na čelu

Poliklinika Milojević nudi širok izbor vrhunske medicinske kozmetike i krema za bore na čelu. Izaberite kreme za bore, serume i druge medicinske pripravke svjetski poznatih brendova:
Omorovicza
Augustinus Bader
111skin
Jane Iredale make up
ZO Skin Health by Zein Obagi

Poliklinika Milojević najuglednija je klinika za tretman čeonih bora. Dr. Nikola Milojević smatra se jednim od vodećih liječnika za primjenu botox tretmana u Hrvatskoj i Ujedinjenom Kraljevstvu. Primio je široku lepezu priznanja za ovaj postupak i često se nalazi na popisu najboljih estetskih liječnika u časopisima kao što su Tatler i Grazia, a tisak mu je dao ime "kralja botoxa". S više od 25.000 obavljenih tretmana botoxom, Poliklinika Milojević mjesto je kojem možete pokloniti svoje povjerenje.

Za bore na čelu nudimo sljedeće tretmane:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka