Koža bez sjaja

Koža bez sjaja

Onaj koga brine koža bez sjaja često ima dojam da mu koži nedostaje života, boje i sveukupno mladenačkog izgleda. Odsustvo sjaja također može upućivati na neravnomjeran ten i teksturu kože, koji se i kod muškaraca i kod žena pojavljuju u raznim životnim dobima. Međutim, koža sjaj gubi najčešće od oko tridesete godine nadalje, kad prirodni proces eksfolijacije kože počinje slabiti. Koža bez sjaja nije ograničena samo na lice, već je vidljiva na tijelu kao cjelini.

Tipično je koža bez sjaja rezultat slabe cirkulacije. Okidači za to stanje uključuju pušenje, zagađenje okoliša, nedostatak kretanja i vježbanja, te dehidraciju. Često se smatra jednim od prvih znakova starenja.

Kako bi se spriječilo da koža izgubi sjaj, često se savjetuje da osoba pije puno vode, prestane pušiti, da prakticira piling kože, bira hranjivu prehranu i spava preporučenu količinu vremena.

Za kožu bez sjaja pružamo sljedeće tretmane:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka