Dr. sc. Andrej Roth

Dr.sc. Andrej Roth, plastični i onkološki kirurg

Dr. sc. Andrej Roth diplomirao je 1994. na Medicinskom fakultetu u Zagrebu, a od 1995. zaposlen je u Klinici za tumore KBC Sestara milosrdnica. Završio je specijalizaciju iz opće kirurgije (2002.), a potom subspecijalizaciju za plastičnu, estetsku i rekonstruktivnu kirurgiju (2010.). Usto, doktorirao je (2012.) na zagrebačkom Prirodoslovno-matematičkom fakultetu s temom "Uloga estrogenskih beta-receptora u razvoju karcinoma dojke". Od 2011. do 2018. godine bio je pročelnik Poliklinike u Klinici za tumore a od 2020. obnaša dužnost voditelja Dnevne bolnice Klinike za tumore. Godine 2019. stekao je zvanje užeg specijalista iz onkološke kirurgije.

Završio je brojne edukacije iz plastične kirurgije, mnoge tečajeve iz rekonstrukcijske kirurgije dojke te iz onkoplastične kirurgije, a boravio je i u vodećim svjetskim centrima za plastičnu kirurgiju. No, osim kirurgije dojke i kožnih promjena, dr. Roth se specijalizirao i u području liposukcije, gdje je prošao brojne tečajeve i edukacije kod vodećih svjetskih eksperata za Vaser Lipo.

Objavio je niz znanstvenih radova u domaćim i međunarodnim stručnim časopisima, a glavna tema njegova znanstvenog interesa je onkoplastična kirurgija dojke. Sudjelovao je na važnim svjetskim kongresima. Član je Hrvatskog društva plastičnih, estetskih i rekonstruktivnih kirurga te međunarodnih stručnih udruženja plastičnih kirurga (ISAPS, ESPRAS, EPOBRAS, American College of Surgeons).

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka