+385 (0)1 485 4441
Dr. sc. Andrej Roth

Dr. sc. Andrej Roth, plastični kirurg

Dr. Roth diplomirao je 1994. na Medicinskom fakultetu u Zagrebu, a od 1995. zaposlen je u Klinici za tumore KBC Sestara milosrdnica. Završio je specijalizaciju iz opće kirurgije (2002), pa potom subspecijalizacije za plastičnu, estetsku i rekonstruktivnu kirurgiju (2010). Usto, doktorirao je (2012) na zagrebačkom Prirodoslovno-matematičkom fakultetu na biologiji s temom "Uloga estrogenskih beta-receptora u razvoju karcinoma dojke". Od 2011. pročelnik je poliklinike u Klinici za tumore. Završio je brojne edukacije iz plastične kirurgije, mnoge tečajeve iz rekonstrukcijske kirurgije dojke te iz onkoplastične kirurgije, a boravio je i u vodećim svjetskim centrima za plastičnu kirurgiju. Objavio je niz znanstvenih radova u domaćim i međunarodnim stručnim časopisima, a glavna tema njegova znanstvenog interesa je karcinom dojke i sve vrste kožnih tumora. Sudjelovao je na važnim svjetskim kongresima, pa je tako nedavno bio i predavač na Šestom europskom kongresu o bolestima dojke s tomom "Pacijentičina / kirurgova zadovoljavajuća očekivanja". Član je Hrvatskog društva plastičnih, estetskih i rekonstruktivnih kirurga te međunarodnih stručnih udruženja plastičnih kirurga (ISAPS, ESPRAS, EPOBRAS).

No, osim kirurgije dojke i kožnih promjena, dr. Roth specijalizirao je i liposukciju, pri čemu valja istaknuti da je prošao edukaciju kod vodećih svjetskih eksperata za Vaser Lipo. Poliklinika Milojević ima najviše iskustva s Vaser Lipom i najveći broj operacija u ovom dijelu Europe. Dr. Andrej Roth stoga naglašava prednosti tog zahvata:

Operativni zahvat znatno je manje traumatičan od klasične liposukcije, rezultati su bolji, moguće je odstraniti veće količine masnog tkiva bez značajnijeg krvarenja. Vaser Lipo vrlo učinkovito zateže kožu čime se izbjegava da ostane višak kože nakon zahvata, a što je česti problem kod klasične liposukcije. Usto, Vaser koristi ultrazvučne valove koji razbijaju samo masne stanice, dok netaknutima ostaju krvne žile i okolno tkivo. Oporavak nakon zahvata je znatno brži te se pacijent za nekoliko dana može vratiti većini svojih svakodnevnih aktivnosti. Naposljetku, važna prednost Vaser Lipa jest i to što omogućuje prijenos masti u druga područja što znači da se mast odstranjena npr. iz trbuha može koristiti za uvećanje grudi ili stražnjice.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

Newsletter
Obavijest o obradi osobnih podataka