DR.CYJ fileri za kosu

DR.CYJ fileri za kosu

Za one s ozbiljnijim gubitkom kose, alopecijom ili stanjivanjem kose, rješenje može biti liječenje DR.CYJ filerima za kosu. DR.CYJ Hair Filler je injekcija koja se temelji na patentiranoj formuli od 7 peptida i hijaluronske kiseline za revitalizaciju kose i vlasišta. DR.CYJ Filler za kosu može pomoći u smanjenju gubitka kose i biti učinkovit u liječenju ponovnog rasta kose.

DR.CYJ Hair Filler potiče cirkulaciju krvi u vlasištu, revitalizira folikule kose, potiče rast kose i zaustavlja gubitak kose.

Proizvod je rezultat 13 godina istraživanja i razvoja tvrtke Caregen, a uspješno je pokrenut 2016.godine.

Ovaj tretman s peptidima i hijaluronskom kiselinom osigurava u mnogim slučajevima preokret procesa gubitka kose, a istodobno revitalizira vlasište i folikule dlake kako bi potaknuo ponovni rast kose.

Formula patentiranih peptida i hijaluronske kiseline jača kosu u folikulu dlake, što prema kliničkim istraživanjima dovodi do gušće i jače kose.

Da bi se kosa obnovila, potrebno je pojačano regulirati ekspresiju gena i proteina koji su neophodni za rast kose te smanjiti ekspresiju gena i proteina koji sudjeluju u gubitku kose.

DR.CYJ Filler za kosu sadrži 7 patentiranih peptida. Svaki je peptid pokazao svoju učinkovitost u procesu ponovnog rasta i gubitka kose različitim in-vitro testovima koje je provodio Caregen. DR.CYJ Filler za kosu potiče cirkulaciju krvi u vlasištu i pomaže folikulima da se revitaliziraju i uzrokuju jači rast kose.

Tehnologija kontinuiranog otpuštanja poboljšala je učinkovitost 7 peptida tijekom dva tjedna stalnim i reguliranim otpuštanjem i prodiranjem ovih aktivnih sastojaka u kožu.

Slika 1

Koje su 4 glavne funkcije kompleksa peptida DR.CYJ filera?

  1. Stimulacija rasta kose: Komplet filera za kosu može potaknuti ekspresiju gena koji pozitivno potiču rast kose pojačavajući djelovanje Beta-katenina i aktivirajući njegove matične stanice koje opet osiguravaju rast kose u fazi rasta anagene kose.
  2. Inhibicija alopecije: kompleks filera za kosu može zaštititi od alopecije inhibicijom BMP4 i DKK-1, glavnih čimbenika gubitka kose.
  3. Antioksidans: kompleks filera za kosu može inhibirati alopeciju kontrolom ROS-a, uzrokovanu UV-om, stresom i drugim vanjskim čimbenicima.
  4. Poticanje angiogeneze: kompleks filera za kosu može pomoći u stvaranju zdravijih folikula dlake pružajući hranu korijenu kose putem podražaja angiogeneze.

Koliko dugo traje učinak DR.CYJ filera vidljiv?

Učinak tretmana DR.CYJ Hair Filler razlikuje se po pacijentu, ali vidljiv je otprilike godinu dana. Između ovog razdoblja i nakon njega, terapija DR.CYJ filerom za kosu mogla bi se (djelomično) ponoviti.

DR. CYJ, sl. 1, prije 1Prije
DR. CYJ, sl. 1, poslije 1Poslije
DR. CYJ, sl. 1, prije 2Prije
DR. CYJ, sl. 1, poslije 2Poslije
Prije
Poslije

Koji efekt se može očekivati nakon standardnog tretmana DR.CYJ filerom?

S prvom sesijom tretmana DR.CYJ filera za kosu inhibira se proces gubitka kose na mjestu ubrizgavanja. Sljedeće seanse potiču cirkulaciju krvi i revitaliziraju folikule dlake, ubrzavajući tako proces ponovnog rasta više kose, gušće i vitalnije kose.

Kliničko istraživanje koje je proveo Caregen pokazalo je da se nakon 8 tjedana gustoća kose (1 / cm²) povećala u prosjeku za 22,3%, a debljina kose za 26% u odnosu na situaciju prije tretmana. U ovoj studiji (N = 18; muškarci: skala Norwood Hamilton 2 ~ 4A; žene: SAVIN ocjena I-1 ~ II-2) činilo se da filer za punjenje kose aktivno djeluje na poboljšanju obrazaca gubitka kose kod muškaraca i žena i alopecije Areata.

Je li tretman DR.CYJ filerima bolan?

Injekcije filera za kosu nisu puno bolnije od ostalih injekcija filera. Neki pacijenti doživljavaju injekcije na nekim mjestima vlasišta kao nešto osjetljivije ili bolnije. U principu za liječenje nije potrebna anestezija. Po želji se može uz konzultacije između pacijenta i liječnika primijeniti lokalni narkotički gel ili lokalni anestetici. Uzmite u obzir vrijeme djelovanja anestetika od oko pola sata. Tijekom liječenja liječnik također može izvesti nježnu masažu pritiskom na injektirane flastere kako bi smanjila bol.

DR. CYJ, sl. 2, prije 1Prije
DR. CYJ, sl. 2, poslije 1Poslije
DR. CYJ, sl. 2, prije 2Prije
DR. CYJ, sl. 2, poslije 2Poslije
DR. CYJ, sl. 2, prije 3Prije
DR. CYJ, sl. 2, poslije 3Poslije
Prije
Poslije

Koliko je tretmana potrebno?

Svaka osoba i problem s kosom su različiti i stoga različito reagiraju na tretman. Vaš će vaš liječnik savjetovati. Klinička studija tvrtke Caregen pokazuje da se dobri rezultati postižu s učestalošću liječenja.

STANDARDNI DR. Tretman CYJ filera za kosu: 1 sesija u 2 tjedna, tijekom 8 tjedana (ukupno 4 sesije)

INTENZIVNI DR. Tretman CYJ filera za kosu: 1 sesija u 2 tjedna, tijekom 8 tjedana (ukupno 4 sesije), zatim 1 mjesečna sesija održavanja tijekom 3-6 mjeseci.

Pravi kandidati za tretman DR.CYJ filerom za kosu su muškarci i žene koji pate od bilo koje vrste alopecije bez ožiljaka, muškarci i žene bilo koje dobi s općenito tankom i slabijom kosom, muškarci i žene s pretjeranim gubitkom kose, muškarci i žene koji žele povećati šanse za preživljavanje presađene kose, pacijenti s alopecijom koji žele stvoriti dodatni efekt u kombinaciji s drugim tretmanima kose.

Dr.CYJ fileri nisu pogodni za muškarce i žene s preosjetljivošću na hijaluronsku kiselinu, žene koje su trudne ili doje, muškarce i žene koji koriste antikoagulanse ili sredstva za razrjeđivanje krvi, muškarce i žene koji imaju problema sa svojim imunološkim sustavom ili se podvrgavaju imunoterapiji, muškarci i žene s upalom vlasišta.

Terapija filerom za kosu DR.CYJ povećava inhibiranje gubitka kose, potiče ponovni rast kose, povećava gustoću i debljinu kose, revitalizira folikule dlake i stanice kose, potiče cirkulaciju i hidrataciju krvi u vlasištu.

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka