PicoFractional - fotoakustični frakcijski laser

PicoFractional - fotoakustični frakcijski laser

Želite li izbrisati znakove prošlosti, neugledne ožiljke ili mrlje nastale uslijed prekomjernog izlaganja suncu? Ili samo žudite za novom, čistom kožom?

PicoFractional je revolucionarno rješenje za njegu kože. To je fotoakustični frakcijski laser koji uklanja ružne pigmentacije te tonizira i pomlađuje kožu. PicoFractional, koristi pretvorbu svjetlosti u zvučne valove za stvaranje sitnih rupa duboko unutar dermisa što je poznato kao laserski inducirani optički slom (LIOB). Kliničke studije su pokazale da je optimalna metoda za razbijanje pigmentnih čestica tretirati ih i nano i pikosekundnim laserskim impulsima.

Slika 1

Prvo, nanosekundni impulsi se koriste za isporuku kratkih naleta energije koji razgrađuju veće i dublje čestice pigmenta ili tinte. Zatim se područje ponovno skenira pikosekundnim impulsima koji rastavljaju manje i pliće čestice. Nano+ trajanje impulsa u pikosekundama daje daleko bolje rezultate od korištenja bilo koje od tehnologija samostalno. Fotoakustična zraka stvara tlačne valove, namijenjene iniciranju pojačanog upalnog odgovora zacjeljivanja što rezultira povećanom proizvodnjom kolagena i elastina. Sve to bez toplinskih ozljeda. Tako PiQo4 i PicoFractional pružaju dubok rezultat. Brže i bolje zacjeljivanje smanjuje vrijeme oporavka.

Fractional, djelujući na kolagen i elastin djeluje na pomlađivanje kože i uklanjanje bora, uklanjanje ožiljaka, te popravlja kožu oštećenu suncem. Potrebna su 3 tretmana, svaki u razmaku od 4 tjedna, a oporavak je minimalan u vidu blagog crvenila kože koje brzo prolazi.

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka