Bore na vratu

Bore na vratu

Bore na vratu imaju oblik vodoravnih pregiba, a sa životnom se dobi produbljuju..

Kako starimo, koža oko vrata slabi i stanjuje se, vidljivo labavi i počinje se borati. Također gubi kolagen i elastin, dvije bitne bjelančevine za strukturu i izgled kože. Iz tog razloga koža postaje osjetljivija na štetne vanjske faktore. Tanka koža također postaje labavija oko mišića, a posljedica je obješenost.

Koža na vratu i inače je tanja nego koža lica, zbog čega brže stari. Sitnije i krupnije bore lakše se formiraju na tankoj koži vrata. Mišići i kožno tkivo koje podupire vrat također su slabiji nego na licu, što vrat čini osjetljivijim na djelovanje sile teže.

Da bi se usporio nastanak bora na vratu, od presudnog je značaja obratiti jednako veliku pažnju tretmanu za njegu kože na vratu kao i na licu.

Za bore na vratu pružamo sljedeće tretmane:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka