Stručno osoblje

Medicinske sestre

Poliklinika Milojević ima stručan, iskusan i komunikativan tim. Naše medicinske sestre imaju dugogodišnje iskustvo u radu s pacijentima i u radu s laserskim tretmanima lica i tijela, te strojevima za oblikovanje tijela. Nazovite nas s povjerenjem, a naše djelatnice će vam ljubazno i detaljno objasniti sve o našim uslugama, tretmanima i proizvodima.

Vidimo se i čujemo!

Tea Boričević,

glavna medicinska sestra

Tea slika (2022 - manja)

Završila je Školu za medicinske sestre Vinogradska u Zagrebu. Prva je generacija usavršenog petogodišnjeg školovanja.No, nastavlja školovanje na Hrvatskom katoličkom sveučilištu i sada je prvostupnica sestrinstva. U Poliklinici Milojević radi od 2014. Tijekom tih godina bila je kohezivna snaga našeg tima. Na Teu se uvijek možemo osloniti jer je njezina radna energija neizmjerna. Uvijek je bila spremna učiti nove metode i ovladavati tehnologijom u estetskoj medicini. Darovita je za rad s ljudima, posve posvećena zadacima, organizirana i mirna u svakoj stresnoj situaciji. Izazovi joj nisu problem, nego mogućnost da se iskaže. Tea će vas uvijek dočekati s toplim osmijehom, puna razumijevanjem i spremna svoje stečeno znanje podijeliti s vama da bi vam tretmani u našoj Poliklinici bili što ugodniji i učinkovitiji.

Stela Jug,

medicinska sestra

Slika Stela

Završila je Školu za medicinske sestre Vinogradska u Zagrebu nakon čega školovanje nastavlja na Zdravstvenom veleučilištu Zagreb, čime stječe naziv prvostupnice sestrinstva. Sestra je s višegodišnjim iskustvom u privatnim poliklinikama, a svoju karijeru odlučila je graditi u timu Poliklinike Milojević. Veseloj i brižnoj sestri Steli zadovoljstvo pacijenta je prioritet, svakog pacijenta dočekat će nasmijana, a rado će odgovoriti na sva pitanja. U privatno je vrijeme zaljubljenica u prirodu i sport.

Dajana Džinić,
terapeut

Slika Dajana 2022

U našoj Poliklinici radi od 2014. Vrlo je energična, predana, temeljita i brižna. Tražite li maksimalnu posvećenost ili savjet pri odabiru tretmana za lice i/ili tijelo, bit ćete u sigurnim rukama. Ozbiljno pristupa poslu, a usto je komunikativna i pozitivnog stava. Voli posao u estetskoj medicini jer joj omogućuje neprestano usavršavanje i stjecanje novih znanja i vještina. Svoju vedrinu i dobro raspoloženje prenosi i na cijeli tim.

Tina Horvat,

kozmetičarka

Tina - slika

Završila je srednju kozmetičku školu 2011. godine u Zagrebu. Radno iskustvo i znanje stekla je već radeći u kozmetičkom salonu. Posao u estetskoj medicini znatno je izazovniji, a i zahtjevniji jer neprestano se valja educirati za nove metode i aparate. Zadovoljstvo klijenta smatra najvećim uspjehom. Predano i strpljivo odgovorit će na svako vaše pitanje, dati savjet za tretman lica ili tijela. Pomnjivo će vam očistiti lice, ukloniti dlačice s tijela ili vas riješiti mrskog celulita. Prepustite se njezinim vještim rukama i zasigurno ćete biti oduševljeni rezultatima tretmana.

Laura Kristina Ružić,
kozmetičarka

Slika Laura 2022

Nakon završene škole za kozmetičarku profesionalni put je vodi u centar za alternativne načine liječenja kineskom medicinom gdje širi svoje znanje i poznavanje tijela. Konstantno se usavršava i educira na području vanjske i unutarnje ljepote i zdravlja. Instruktorica je joge čime se i danas bavi u slobodno vrijeme. Ima izražene komunikacijske vještine od kojih je najpoznatiji osmijeh i optimizam kojim dočekuje svakog pacijenta, ali i izazove u radnom okruženju. Osobnim pristupom ulijeva veliko povjerenje, a klijenta i njegovo zadovoljstvo stavlja u prvi plan. Najbolje to opisuju riječi pacijenata kako Laura ima 'čvrste, a opet nježne ruke'.

Marina Krog,

kozmetičarka

Slika marina

Marina je završila četverogodišnju školu za kozmetičara i nastavila s profesionalnim usavršavanjem te postala wellness terapeut. Vrlo brzo se zapošljava u ordinaciji estetske medicini te se i u praksi nastavlja razvijati u svijetu kozmetike. Njen osmijeh je zarazan, a ona je marljiva, izuzetno ugodna i draga osoba. Nastoji biti uključena u što više aktivnosti kako bi nastavila rasti profesionalno, a i pružila najbolju uslugu. Voli timski rad i uvijek je spremna pomoći.

Maja Badovinac,
kozmetičarka

Slika Maja

Završila je Prirodoslovnu školu Vladimira Preloga u Zagrebu - smjer kozmetičar, nakon čega je položila majstorski ispit. Svoje iskustvo stekla je u renomiranom kozmetičkom salonu i estetskoj poliklinici. Sve zadatke koje donosi novi radni dan obavlja profesionalno i odgovorno, a toplina i srdačnost kojom zrači, na najljepši način razotkrivaju njenu ljubav prema svom pozivu.

Anamarija Bartolić,

hospitality manager

Slika Anamarija

Ne odlaze svi izvan Hrvatske, neki se iz inozemstva vrate u Polikliniku Milojević. Anamarija je dugo radila s ljudima u multikulturalnom okruženju izvan Hrvatske i poželjela se okušati se u drugačijoj djelatnosti i pridružiti našem timu. Često će vas baš ona svojim osmijehom dočekati na vratima i odgovoriti na sve vaše potrebe. Svojom kreativnošću i pozitivom vrlo brzo se uklopila. Odgovorna je i pouzdana osoba izraženih komunikacijskih vještina te sklona radu u timu i dinamičnoj atmosferi.

Ivana Markotić,
hospitality manager

Ivana slika

Nakon završene Jezične gimnazije, stekla je diplomu dipl. ing. biotehnologije na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu. Ivana iza sebe ima dugogodišnje iskustvo rada u privatnim poliklinikama, a budući da je karijeru odlučila usmjeriti na estetiku, svoje je mjesto našla u našem timu. Ambiciozna, radišna i organizirana, svaki zadatak obavlja s lakoćom, nasmijana lica. Njezina profesionalnost, ali i razigranost, nešto je što ćete pamtiti sve do vašeg idućeg posjeta!

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka