Stručno osoblje

Medicinske sestre

Poliklinika Milojević ima stručan, iskusan i komunikativan tim. Naše medicinske sestre imaju dugogodišnje iskustvo u radu s pacijentima i u radu s laserskim tretmanima lica i tijela, te strojevima za oblikovanje tijela. Nazovite nas s povjerenjem, a naše djelatnice će vam ljubazno i detaljno objasniti sve o našim uslugama, tretmanima i proizvodima.

Vidimo se i čujemo!

Tea Boričević,

glavna medicinska sestra

Tea slika (2022 - manja)

Završila je Školu za medicinske sestre Vinogradska u Zagrebu, u prvoj generaciji usavršenog petogodišnjeg školovanja. Profesionalnu naobrazbu nastavlja na Hrvatskom katoličkom sveučilištu gdje stječe diplomu prvostupnice sestrinstva nakon čega odlazi na usavršavanje - smjer Menadžer u zdravstvu.

U Poliklinici Milojević radi od 2015. godine, a do danas ostaje ključna osoba i kohezivna snaga našeg tima. Teina je radna energija neiscrpna, a uvijek je spremna učiti nove metode i ovladavati novom tehnologijom u estetskoj medicini. Redovito prisustvuje stručnim kongresima i edukacijama gdje neprekidno usavršava svoje znanje. Njezino višegodišnje iskustvo neprocjenjivo je i pacijentima i njenim kolegama.

Darovita je za rad s ljudima, posve posvećena zadacima, organizirana i mirna u svakoj stresnoj situaciji. Osoba je od povjerenja, na koju se uvijek možete osloniti. Svaki problem vidi kao izazov i mogućnost da se dokaže. Uvijek će vas dočekati s toplim osmijehom, spremna podijeliti svoje stečeno znanje kako bi vam tretmani u našoj Poliklinici bili što ugodniji i učinkovitiji.

Stela Jug,

medicinska sestra

Slika Stela

Završila je Školu za medicinske sestre Vinogradska u Zagrebu nakon čega školovanje nastavlja na Zdravstvenom veleučilištu Zagreb, čime stječe naziv prvostupnice sestrinstva. Sestra je s višegodišnjim iskustvom u privatnim poliklinikama, a svoju karijeru odlučila je graditi u timu Poliklinike Milojević. Veseloj i brižnoj sestri Steli zadovoljstvo pacijenta je prioritet, svakog pacijenta dočekat će nasmijana, a rado će odgovoriti na sva pitanja. U privatno je vrijeme zaljubljenica u prirodu i sport.

Kristina Skoko,

medicinska sestra

Kristina Skoko - slika

Nakon završenog studija sestrinstva na Hrvatskom katoličkom sveučilištu čime stječe naziv sveučilišne prvostupnice sestrinstva, nastavlja svoje obrazovanje na diplomskom studiju. Iako je iza nje bogato radno iskustvo, neumorna je u usvajanju novih znanja i vještina prvenstveno zahvljujući entuzijazmu i ljubavi koju gaji prema svojoj profesiji. Uvijek nasmijana i optimistična, profesionalno pristupa svakom radnom zadatku zauzimajući se za zadovoljstvo klijenata te adekvatno pružanje odabranih tretmana. Uz svijet estetske medicine, u privatno vrijeme predana je stručnom usavršavanju u području komunikacija i osobnog razvoja.

Leonarda Hrain,

medicinska sestra

Leonarda Hrain - slika

Na studiju Sestrinstva Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu 2021. godine stječe titulu magistre sestrinstva. Radno iskustvo brusila je na hitnom prijemu Klinike za infektivne bolesti "Dr. Fran Mihaljević. Leonardin talent i ambicioznost došli su do izražaja na 10. kongresu Hrvatske udruge s međunarodnim sudjelovanjem 'Sestrinstvo bez granica'" gdje je sudjelovala kao predavač. Jednako tako, autorica je dvaju članaka objavljenih u Sestrinskom glasniku i International Journal of Environmetal Research and Public Health, na temu COVID-a.

Vanessa Kovač,

medicinska sestra

Vanessa Kovač - slika

Organizirana, vješta i profesionalna, ali uvijek nasmješena lica, sestra Vanessa je nakon završene Škole za medicinske sestre Vrapče u Zagrebu svoju karijeru odlučila graditi u timu estetske Poliklinike Milojević. Komunikativna je i pravi timski igrač, a uz savjesno i odgovorno obavljanje svog posla konstantno se educira i napreduje. Dobri međuljudski odnosi u poslovnom okruženju, kao i kvalitetan odnos s pacijentima Vanessi su prioritet. U privatno vrijeme voli putovati i družiti se sa bližnjima.

Dajana Džinić,
terapeut

Slika Dajana 2022

U našoj Poliklinici radi od 2014. Vrlo je energična, predana, temeljita i brižna. Tražite li maksimalnu posvećenost ili savjet pri odabiru tretmana za lice i/ili tijelo, bit ćete u sigurnim rukama. Ozbiljno pristupa poslu, a usto je komunikativna i pozitivnog stava. Voli posao u estetskoj medicini jer joj omogućuje neprestano usavršavanje i stjecanje novih znanja i vještina. Svoju vedrinu i dobro raspoloženje prenosi i na cijeli tim.

Laura Kristina Ružić,
kozmetičarka

Slika Laura 2022

Nakon završene škole za kozmetičarku profesionalni put je vodi u centar za alternativne načine liječenja kineskom medicinom gdje širi svoje znanje i poznavanje tijela. Konstantno se usavršava i educira na području vanjske i unutarnje ljepote i zdravlja. Instruktorica je joge čime se i danas bavi u slobodno vrijeme. Ima izražene komunikacijske vještine od kojih je najpoznatiji osmijeh i optimizam kojim dočekuje svakog pacijenta, ali i izazove u radnom okruženju. Osobnim pristupom ulijeva veliko povjerenje, a klijenta i njegovo zadovoljstvo stavlja u prvi plan. Najbolje to opisuju riječi pacijenata kako Laura ima 'čvrste, a opet nježne ruke'.

Marina Krog,

kozmetičarka

Slika marina

Marina je završila četverogodišnju školu za kozmetičara i nastavila s profesionalnim usavršavanjem te postala wellness terapeut. Vrlo brzo se zapošljava u ordinaciji estetske medicini te se i u praksi nastavlja razvijati u svijetu kozmetike. Njen osmijeh je zarazan, a ona je marljiva, izuzetno ugodna i draga osoba. Nastoji biti uključena u što više aktivnosti kako bi nastavila rasti profesionalno, a i pružila najbolju uslugu. Voli timski rad i uvijek je spremna pomoći.

Maja Kardum,

recepcija

Maja Kardum - slika

Maji je stalna edukacija prioritet pa je tako nakon završene Ekonomske školi u Zadru, diplomirala na Agronomskom fakultetu u Splitu te pohađala i uspješno položila seminare na Visokoj školi za menadžment i dizajn Aspira.

Svestrana je, a može se pohvaliti bogatim iskustvom u vođenju i organizaciji. S impresivnim profesionalnim životopisom idealan je dodatak našem timu u Poliklinici Milojević.

Poznata je po svojoj temeljitosti, proaktivnosti i uslužnosti, a svaki zadatak koji preuzme izvršava s najvećom pažnjom i preciznošću. Konstantno se usavršava i prati najnovije tehnike i trendove u području estetske medicine.

S toplim osmijehom, Maja će vas dočekati u našoj Poliklinici, pružajući vam potpunu podršku i stručno znanje. Njezina predanost i mirnoća u stresnim situacijama osigurat će da se osjećate ugodno i sigurno tijekom vašeg boravka kod nas.

Dajana Matijević,

recepcija

Dajana Matijević - slika

Dajana je završila školu za zdravstvene tehničare, smjer fizoterapeutskog tehničara da bi potom upisala online studij na Cambridge International A&AS level Business i program osposobljavanja za poslove internetskog marketinga na Visokom učilištu Algebra.

Voli raditi u timu, a želja joj je napredovati i graditi ostatak svoje karijere u estetskoj Poliklinici Milojević. Osim što savjesno i odgovorno obavlja svoj posao, Dajana je komunikativna, odgovorna i uvijek pozitivna.

Vedrog je duha, što je prvo što ćete primjetiti pri ulasku u našu Polikliniku, a zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u radu i odnosu s klijentima, sve radne izazove savladava s lakoćom.

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka