Podizanje i zatezanje

Podizanje i zatezanje

Kako starimo, godine smijanja, mrštenja i izloženosti UV zrakama mogu imati štetne učinke na našu kožu. U procesu starenja tijelo nam proizvodi sve manje kolagena i elastina, bjelančevina ključnih za održavanje čvrstoće kože. To može rezultirati neželjenim opuštanjem kože i borama koje vam čine da izgledate stariji nego što stvarno jeste.

Srećom, postoje jednostavna rješenja koja mogu pomoći revitalizirati vašu kožu i postići da se osjećate mlađe. Naši tretmani za podizanje i zatezanje popunjuju kožu kako bi stvorili glađi i mlađi izgled bez potrebe podvrgavanja operaciji. Ljudi koji se bore sa borama mrštenja, marionetskim borama i mnogim drugim oblicima starenja mogu se okoristiti tretmanima kao što su botox i zatezanje kože.

Botox može izbrisati sitnije i krupnije bore, poboljšati konture lica i poboljšati oblik očiju u samo nekoliko dana, ostavljajući pacijentima prirodni, pomlađeni izgled.

U programu podizanja i zatezanja nudimo sljedeće tretmane:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka