PiQo4 za uklanjanje neželjenih tetovaža

PiQo4 za uklanjanje neželjenih tetovaža

Ne bi li se riješili neželjenih tetovaža, klijenti su do sada bili primorani odlaziti čak i do Sjedinjenih Američkih Država ili Dubaija. Riječ je o najnovijoj i trenutno najboljoj tehnologiji na svijetu, a od sad je dostupna i u Zagrebu. Neželjena tetovaža, kao i tamne mrlje, nešto je što može stvoriti osjećaj frustracije, nezadovoljstva, čak i srama, i već dugo na tržištu postoje uređaji koji manje ili više uspješno iste i uklanjaju, međutim, kada je uređaj opremljen samo Q-Switched i Nd: YAG tehnologijom, nije moguće tako efikasno i brzo ukloniti tetovaže. Q-Switched laseri starije generacije koriste nanosekunde, dok PiQo4 koristi i nano i pikosekunde. Dr. Milojević slikovito je to objasnio na sljedeći način, "Možemo zamisliti nanosekunde kao veliku metalnu kuglu koja stijene pretvara u sitnije kamanje, a pikosekunde kao vrlo precizni alat koji onda to kamenje pretvara u prah."

Slika 1

Uz četiri valne duljine (1064 nm, 532 nm, 650 nm i 585 nm), PiQo4 sustav je "senzacionalan za uklanjanje tetovaža u svim bojama" rekao je istaknuti dermatolog s ordinacijama u New Yorku i New Jerseyju koji je poznat po svojim iznimnim tehnikama s estetskim svjetlom i laserskom opremom dr. Goldberg, koji je bio jedan od prvih koji je koristio Lumenis PiQo4 stroj u Sjedinjenim Državama.

Pružajući trostruku vršnu snagu od starijih lasera, PiQo4 omogućuje liječnicima rad s 15 mm u odnosu na veličinu točke od 2 do 4 mm, što značajno ubrzava vrijeme liječenja. Prosječna tetovaža može se tretirati za 30 sekundi ili manje. Štoviše, valne duljine 1064 nm i pikosekundni laserski impulsi sigurni su i učinkoviti za maslinaste ili tamnije tipove kože, dok su ostali sustavi ograničeni na svjetlije tipove.

Slika 2

Četiri valne duljine osiguravaju veću sposobnost spajanja vrste i dubine pigmentacije s odgovarajućom valnom duljinom.

Uz PiQo4, ostvarujete brže rezultate tretmana uz njihovo kraće trajanje. PiQo4 nudi veličinu točke do 15 mm, u rasponu od 2 mm do 15 mm, jednu od najvećih ujednačenih veličina mjesta u današnjoj industriji estetike.

Veće veličine mjesta PiQo4 omogućuju dublje održavanje prodiranja u dermis i bolje raspršivanje pigmenta ili ugrađenih čestica tinte. Studije su pokazale da tretman s velikom količinom mrlja pri niskim fluencijama značajno smanjuje pojavu mjehura, promjene boje ili ožiljaka na površini kože, budući da se energija širi na šire područje. Kako svaka boja pigmenta apsorbira određenu valnu duljinu, PiQo4 nudi četiri valne duljine kako bi tretirao najširi raspon boja pigmenta/tetovaža, na najširem rasponu tipova kože. Njegove četiri valne duljine - 1064 nm, 532 nm, 650 nm i 585 nm - ciljaju na devet najčešće korištenih boja tetovaža u rasponu od svijetlo narančaste do tamno crne, dakle crnu, plavu, crvenu, ljubičastu, zelenu i žutu.

Slika 3

Tretmani traju svega par minuta, čak i kada se radi o relativno velikim tetovažama, a osjećaj boli, uz lokalnu anesteziju u vidu kreme ili lokalne anestezije koja se nanosi prije samog tretmana, sveden je na minimum. Ovisno o veličini tetovaže i intenzitetu pigmenta potrebno je nekoliko tretmana za potpuno uklanjanje tetovaže.

Slika 4

Ono što je također prednost PiQo4 tehnologije, jest da uklanja i neprofesionalne tetovaže, što prijašnjim tehnologijama nije bilo moguće.

PiQo4 za uklanjanje neželjenih tetovaža, sl. 1 - prijePrije
PiQo4 za uklanjanje neželjenih tetovaža, sl. 1 - poslijePoslije
PiQo4 za uklanjanje neželjenih tetovaža, sl. 2 - prijePrije
PiQo4 za uklanjanje neželjenih tetovaža, sl. 2 - poslijePoslije
Prije
Poslije

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka