FLORA

FLORA

Preduvjet lijepe kose je zdravo vlasište, a Flora je personalizirana njega podržana brojnim znanstvenim istraživanjima i čistim sastojcima koji jamče zdravu i lijepu kosu.

Ideja iza ovog koncepta je pomaknuti granice njege kose naprednim protokolima za njegu poput onih za lice, jer dobro njegovana i uravnotežena kosa ovisi o kvaliteti našeg vlasišta.

Nakon više od 18 godina laboratorijskih istraživanja i 45 godina iskustva u frizerskom poslu razvijen je njihov čudotvorni FP5 biome i FMP10 kompleks, kao inovacija za vlasište i ravnotežu mikrobioma kose.

FP5 biom je aktivni kompleks koji kombinira aminokiseline, mikropeptide i morske bioaktivne sastojke koji povoljno djeluju na bakterijski mikrobiom i stimuliraju fibroblaste u stanici kako bi potakli proizvodnju kolagena i elastina.

FMP10 je mješavina molekula mikropeptida i visokokvalitetne, čiste hijaluronske kiseline za strukturu vlasi, njenu snagu i gustoću.

Flora proizvodi, čistih su formula, kao i aktivnih sastojaka, u potpunosti veganski i "cruelty free", te 100% bez sulfata, mineralnih ulja, silikona, PEG-a, betaina i alkohola.

Flora rutina se sastoji od čišćenja i detoksikacije vlasišta pomoću šampona Reverse ili Fortifying, te prepoznatljivih pilinga za vlasište Intensive Detox super scrub i Daily detox sensitive scrub. Ovisno u problematici i tipu vlasišta umjesto pilinga na vlasište se nanosi maska za njegu Intensive detox scalp&hair mask.

Drugi korak je tretman vlasišta serumima kao što su Scalp Balance, Densite, Anti Aging ili Detox i tretman same kose, odnosno vlasi "hair fillerima" Hyaluronic acid, Ceramides ili Keratin. U tretman vlasi uključeni su i Intensive repair hair mask, Hydrating i Strenght conditioner.

Treći korak njege je završni - uljepšavajuća faza i njega kose. Koriste se preparati iz linije "Miracle" koja uključuje Miracle Repair Serum, Heat protection, Miracle Oil i Miracle Spray.

Ključni Flora sastojci u formi boostera uključuju se u sve korake za personalizaciju svakog proizvoda i tretmana, a to su Hijaluron, Amino-acids, Ceramides, Lipopeptides, Keratin i Microbiome booster.

Kao pionir u pokretu koji djeluje pod sloganom "njega vlasišta je nova njega kose" Flora nadilazi tradicionalne granice u njezi kose i znanost sljubljuje s užitkom.

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka