Podbradak

Podbradak

Podbradak je nevjerojatno česta pojava i u muškaraca i u žena, a definiramo ga kao sloj masnoće formiran u tzv. submentalnom trokutu ispod brade.

Podbradak je često rezultat povećanja tjelesne težine, no također može biti posljedica genetike, pa i starenja.

Ako je podbradak rezultat povećanja tjelesne težine, savjetuje se izbjegavanje procesirane (industrijske) hrane, redovno vježbanje, smanjenje unosa šećera i izbjegavanje hrane s visokim sadržajem masnoća, poput pržene hrane i mliječnih proizvoda.

Za podbradak nudimo sljedeće tretmane:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka