Viseći madeži

Viseći madeži

Viseći (pedunkularni) madeži, poznati su još i kao acrochordon i kao fibroepitelni polipi. To su izuzetno uobičajene vrlo male izrasline mekane na dodir koje vise s kože. Iste su boje kao i koža ili su tamno pigmentirani.

Viseći madeži često se pojavljuju na očnim kapcima, pazuhu, preponama, pod grudima i na vratu. Javljaju se na tijelu i muškarcima i ženama, od jednog pa i do stotine. Svaka će ih osoba bar u nekom trenutku života imati određeni broj. Smatra se da se viseći madeži pojavljuju kao posljedica trljanja kože o kožu ili o odjeću.

Posebno su im sklone osobe srednje dobi i prekomjerne tjelesne težine. Hormonalne promjene u trudnica mogu povećati vjerojatnost njihove pojave. Viseći madeži obično su bezopasni.

Za viseće madeže pružamo sljedeće tretmane:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka