Zatezanje kože oko brade i augmentacija brade

Zatezanje kože oko brade i vrata te augmentacija brade

Aplikacijom botoxa i dermalnih filera možemo zategnuti i popuniti mlohavu kožu koja licu daje tzv. opušteni izgled. Ovo je jedan od glavnih faktora zbog kojih ljudi izgledaju starije nego što zapravo jesu. Ovim zahvatom, koji zovemo Nefertiti neck lift, vrlo učinkovito zatežemo kožu te ostaje dojam kao da je učinjen nekirurški facelifting.

Zatezanje kože oko brade i vrata te augmentacija brade, sl. 2 - prijePrije
Zatezanje kože oko brade i vrata te augmentacija brade, sl. 2 - poslijePoslije
Zatezanje kože oko brade i vrata te augmentacija brade, prijePrije
Zatezanje kože oko brade i vrata te augmentacija brade, poslijePoslije
Zatezanje kože oko brade i vrata te augmentacija brade, sl. 3 - prijePrije
Zatezanje kože oko brade i vrata te augmentacija brade, sl. 3 - poslijePoslije
Prije
Poslije

Injekcijom botoxa ispod brade, u tanki mišić koji se zove Platysma, mišić "uspavamo", tako da mišići na gornjem dijelu lica dobivaju veću snagu i nekirurški rade "lifting" lica!

PrijePrije
PoslijePoslije
Prije
Poslije

Ovaj zahvat traje svega 2-3 minute a nuspojava nema!

Usto, koža oko brade se opusti zbog atrofije prirodnih masnih jastučića, što je normalan proces starenja. Kako ti masni jastučići nestaju, koža se prazni poput ispuhanog balona, i gravitacijom se spušta, gubi elastičnost i počne visjeti. Injektiranjem hijaluronskih dermalnih filera kao što je Restylane Perlane, mi taj balon ponovno "napumpamo", a pomoću botoxa podižemo kožu oko brade te vraćamo to područje lica u prvobitno stanje.

Kod pacijenata s prirodno neproporcionalno malenom bradom, injektiranjem dermalnog filera vrlo učinkovito možemo i povećati taj dio lica.

Moglo bi vas zanimati i:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka