111SKIN

111SKIN kozmetika iz estetske ordinacije kao odgovor na oštećenu kožu

Estetski kirurg specijaliziran za rekonstrukciju lica i kirurgiju pomlađivanja, dr. Yannis Alexandrines dugo godina pokušavao je na tržištu pronaći proizvode koji mogu poboljšati zacjeljivanje nakon operacije za zatezanje lica, tretmane oko očiju i slično. Uz pomoć znanstvenika došao je do formule koja je danas sinonim za regeneraciju lica i mladolik izgled.

Proizvodi koji štite kožu astronauta

"Počeo sam raditi sa znanstvenicima na proizvodu koji štiti astronaute od oštećenja kože. Znanstvenici su mi pomogli stvoriti prvi proizvod pod nazivom Dramatic Healing Serum. Davao sam ga svim našim pacijentima nakon operacije na korištenje od drugog postoperativnog dana te tijekom šest tjedana. Vidio sam ogroman napredak u brzini zacjeljivanja, smanjenju oteklina i modrica te poboljšanju ožiljka." govori dr. Yannis o nastanku kozmetičkog brenda 111SKIN nastalog iz prakse njegove ordinacije na poznatoj londonskoj adresi estetske medicine Harley street na broju 111.

Mala fotografija 1

Kako djeluje 111SKIN?

Odatle je rođen NAC Y²™, kompleks koji uključuje trio aktivnih tvari s vrhunskim antioksidativnim sposobnostima, od kojih jedan stimulira proizvodnju glutationa - najmoćnijeg unutarstaničnog antioksidansa u tijelu. Vrhunski rezultati uključuju jačanje epiderme, smanjenje ožiljaka i mladolik izgled.

Kao kirurg, ali ujedno i veliki pobornik neinvazivne estetske medicine, dr. Yannis je vidio priliku za razvoj tretmana za njegu kože koji rekreiraju i nadopunjuju estetske tretmane u klinici. Za dr. Yannisa cilj je poboljšanje ljepote i kvalitete kože, s fokusom na razumijevanje procesa starenja iznutra i izvana.

Nakon fantastičnih rezultata Yannisova supruga Eva nadogradila je brend stvaranjem čistih i učinkovitih proizvoda te uvođenjem ekološki praksi u proizvodnji.

Put od police u Harrodsu do svjetskog brenda

U lipnju 2012. odabrani proizvodi Reparative linije 111SKIN našli su se na polici u stražnjem dijelu salona ljepote londonskog Harrodsa. Dva zaposlenika u svakom trenutku brinula su ne samo o prodaji nego i prikupljanju povratnih informacija od kupaca. Na temelju tih informacija o potrebama krajnjih korisnika proizvodi su usavršavani da bi tek sljedeće godine bili ponuđeni na širem tržištu.

111SKIN danas je pozicioniran u vodećim luksuznim prostorima i na međunarodnoj sceni među modnim dizajnerima, vizažistima i supermodelima. Brzo su ga prigrlile brojne svjetske zvijezde. Nalazi se u nekim od najprestižnijih maloprodajnih prostora i vodećih toplica i hotela diljem svijeta.

111SKIN je dobio oznaku Butterfly Mark od Positive Luxury u 2018. i 2020.

"Fokus za budućnost je nastaviti pružati veliku kvalitetu i rezultate našim klijentima i kupcima, kao i pozicionirati se kao vodeći globalni brend za njegu kože koji je kirurški nadahnut, a vođen znanosti i donosi kliničke rezultate." poručuje dr. Yannis.

Mala fotografija 2

Što sve nudi 111SKIN?

Na policama 111SKIN možete izabrati popularne proizvode prema potrebama ili učinku koji želite postići. Od popularnih krema za pomlađivanje ili učvršćivanje, proizvoda za uklanjanje pigmentacija ili detoksikaciju, različitih pilinga i ulja do protuupalnih ili energetskih preparata.

Što izabrati? Pomoći će Vam stručno osoblje Poliklinike Milojević

Ako se pitate koju liniju proizvoda, kremu, ulje ili balzam koristiti, a pogotovo ako se prvi put susrećete s ovi proizvodima mi ćemo vam rado pomoći. Neki od preparata vrijede za sve, a neki ovise o specifičnom stanju vaše kože i potrebama. Obratite se s povjerenjem našim iskusnim dermatolozima i kozmetičarima.

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka