Pigmentacije

Pigmentacije

Koža svoju boju dobiva pomoću pigmenta poznatog kao melanin. Boja kože osobe određena je količinom melanina u koži. Bez prisutnosti melanina koža bi bila blijeda s raznim nijansama ružičaste boje zbog protoka krvi. Uglavnom je taj pigment u koži raspoređen ravnomjerno.

Melanin se sastoji od niza stanica nazvanih melanociti u kombinaciji sa stanicama koje se nalaze u gornjem sloju kože, epidermi. Kada su stanice oštećene ili lošeg zdravstvenog stanja, to utječe na proizvodnju melanina, a posljedica je neravnomjerna obojenost kože. Ona se može pojaviti samo u nekim područjima ili pak po cijelom tijelu. Stanja poput staračkih pjega i urođene pjegavosti rezultat su viška melanina u određenim područjima.

Ako tijelo proizvodi prekomjernu količinu melanina koža postaje tamnije boje. Ako tijelo proizvodi premalu količinu, koža će izgledati svjetlije.

Sveti Gral svih tretmana pigmentacije svakako je sustav Obagi Nu-Derm. Mnoge studije slučajeva i iskustvo od preko 30 godina pokazuju da nema boljeg, lakšeg i učinkovitijeg načina za uklanjanje pigmentacija i melasme. U korištenju ovih medicinskih tretmana, koje je razvio genijalni dermatolog, dr. Zein Obagi, imamo više od deset godina iskustva.

Za pigmentaciju pružamo sljedeće tretmane:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka