ZO Skin Health by Zein Obagi

ZO Obagi proizvodi za uspješnu prevenciju i liječenje oštećenja kože

Kožna oštećenja i stanja poput pjegica, mrlja, odnosno promjene pigmentacije kože, kao i suha i naborana koža, najčešće su posljedica pretjeranog izlaganja sunčevim zrakama, UV zračenjima i drugim štetnim utjecajima iz okoliša. Obagi inovativna rješenja za njegu kože pokazala su se izrazito učinkovitima, ako pričamo o tretmanima za prevenciju zdravlja kože. Uz kemijske pilinge kreirane od dr. Zeina Obagija - ZO Obagi "3 Step Peel" i ZO Obagi "Red Carpet Peel", za pojačavanje rezultata i rješavanje većih problematika, tu je i ZO Skin Health inovativna Obagi linija proizvoda.

Fotografija 1 - Obagi kreme

Što je Obagi?

Poznatu liniju ZO Obagi razvio je dr. Zein Obagi, dermatolog te medicinski direktor tvrtke ZO Skin Health, Inc. u sklopu koje je odgovoran za razvoj novih tretmana za njegu kože, protokola i proizvoda koji pospješuju zdravlje kože. Voditelj je Obagi Skin Health Instituta na Beverly Hillsu te autor brojnih znanstvenih radova i pedagog koji je održao više od 200 predavanja na temu zdravlja kože širom svijeta. Već duže od 35 godina posvećen je istraživanjima i unaprjeđenju njege kože. Njegov se koncept temelji ne samo na liječenju oštećene, nego i na stvaranju i održavanju zdrave kože.

Zašto Obagi proizvodi?

ZO Skin Health Inc. koristi najnovija znanstvena otkrića i bogato kliničko iskustvo dr. Zein Obagija u kreiranju tretmana i režima za postizanje zdrave kože. ZO Skin Health, Inc. pruža sveobuhvatne programe za njegu kože, kako za liječnike tako i za njihove pacijente. ZO Skin Health, Inc. proizvodi imaju četiri glavna fokusa: terapijski tretmani, održavanje, dnevna njega kože i prevencija sa zdravljem kože kao glavnim ciljem.

Posebno su razvijeni kako bi pomogli pacijentima održavati terapijske rezultate liječenja, osiguravaju učinkovitu nemedicinsku dnevnu njegu kože, pomažu kod preranog starenja, oštećenja, te održavanja zdrave kože.

 Fotografija 2 - Obagi kreme

Kako djeluju Obagi proizvodi?

ZO Obagi linija proizvoda tretira kožu "korak po korak" kako bi se postigli optimalni rezultati. Od početnog čišćenja kože, pilinga, kemijskog pilinga, kontrole masnoće i toniziranja, preko terapeutskog djelovanja na kožu te hidratacije i smirivanja kože. Obagi proizvodi pružaju preventivnu zaštitu kože poput zaštite od sunca ili zagađenja, ali nudi i regeneracijski tretman oštećene kože.

Kome su namijenjeni Obagi proizvodi?

ZO Obagi linija proizvoda pomlađuje kožu, tretira akne, pigmentacije, crvenilo i druga oštećenja kože, osnažuje osjetljivu kožu te djeluje revitalizirajuće za svaki tip kože i njena stanja.

ZO Obagi proizvodi temelje se na najnovijim dostignućima u tehnologijama za terapijske tretmane za kožu s posebnim protokolima za pružanje sveobuhvatne i kontinuirane zdravstvene njege, a koristiti je mogu pacijenti svih dobnih skupina, tipova kože ili spola.

ZO Skin Health, sl. 1 - prijePrije
ZO Skin Health, sl. 1 - poslijePoslije
ZO Skin Health, sl. 2 - prijePrije
ZO Skin Health, sl. 2 - poslijePoslije
Prije
Poslije

Gdje kupiti Obagi proizvode?

ZO® proizvodi su dostupni za kupnju isključivo kod odabranih stručnjaka za zdravlje kože. To omogućuje pacijentima da dobiju sigurne i učinkovite rezultate, kao i kontinuirano zdravu kožu bez obzira na njihovu dob ili stanje kože. ZO Skin Health Circle terapijske tretmane pružaju liječnici i stručnjaci za zdravlje kože koji koriste propisane proizvode i jedinstvene protokole za ispravljanje medicinskih kožnih bolesti.

U sklopu proizvoda ZO Skin Health by Zein Obagi pružamo sljedeći tretman:

ZO Skin Health, sl. 3 - prijePrije
ZO Skin Health, sl. 3 - poslijePoslije
ZO Skin Health, sl. 4 - prijePrije
ZO Skin Health, sl. 4 - poslijePoslije
Prije
Poslije
Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka