Uklanjanje ožiljaka (Laser Genesis)

Uklanjanje ožiljaka (Laser Genesis)

Još jedna nevjerojatna primjena našeg Laser Genesisa, uz pomlađivanje kože i uklanjanje crvenila na licu, efektivno je uklanjanje ožiljaka.

Uklanjanje ožiljaka, prijePrije
Uklanjanje ožiljaka, poslijePoslije
Prije
Poslije

ND Yag 1064 laser potiče rast kolagena oko ožiljka te ga smanjuje i uklanja crvenilo. Ovim ugodnim laserskim tretmanom moguće je efektivno tretirati normalne ožiljke prouzrokovane nekom traumom ili kirurškim putem. Moguće je ukloniti ožiljke koji nastaju nakon operacije, kao što je na primjer ožiljak nakon carskog reza ili operacije bruha. Moguće je isto tako tretirati ožiljke za koje do pojave na tržištu lasera Genesis nije bilo rješenja, a to su keloidni ožiljci te ožiljci na velikim površinama tijela prouzrokovani opeklinama, obično u djetinjstvu zbog prolivene vrele vode.

Uklanjanje ožiljaka - prije 1Prije
Uklanjanje ožiljaka - poslije 1Poslije
Prije
Poslije

Svaki tretman traje oko 30 minuta i nema nikakvih nuspojava. Za efektivne rezultate potrebno je 6-12 tretmana u razmaku od mjesec dana između svakog tretmana. Što znači da su strpljenje i trud potrebni, ali ako ih uložimo rezultati uklanjanja ožiljaka laserom Genesis su upravo čudesni. Na primjer, nedavno smo tretirali pacijenticu koja je imala ožiljke od opeklina na velikom dijelu gornjeg tijela i vrata. Već nakon 5 tretmana koža je mekša, ožiljci se manje vide, i izgleda kao da nova zdrava koža raste preko ožiljka. Pacijentici se promjenio život.

Naravno, revizija ožiljka kirurškim putem nam je još uvijek odlična opcija u nekim slučajevima, ali s ovim laserskim uklanjanjem ožiljaka, budućnost je već stigla.

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka