Slaba brada

Slaba brada

Slaba se brada ustanovljuje po izgledu prednje strane lica, te vodoravnog i uspravnog profila. Brada izgleda kao da je povučena unatrag, vrlo je malo udaljena od donje usne i čini se nesrazmjerno manjom od nosa.

I muškarci i žene mogu imati ono što se smatra slabom bradom, a može se lako odrediti po značajkama kao što su odsustvo jasne konture vrata ili brade, izbočena usnica, pa čak i bore oko usta.

Sa slabom se bradom čovjek jednostavno može roditi i nemati u startu kontrolu nad time, a ona može biti uzrokovana stanjem zvanim micrognathia, gdje je donja čeljust manja od gornje.

Za slabu bradu nudimo sljedeće tretmane:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka