Obješeni obrazi

Obješeni obrazi

Obješenost tkiva javlja se na području obraza i čeljusti, a manifestira se u vidu vrećica obješenog tkiva duž ili ispod linije čeljusti.

Obješeni obrazi više pogađaju žene, a počinju se pojavljivati tijekom četvrtog desetljeća života, iako se mogu pojaviti već u dvadesetim godinama. Mogu se javiti na svakome, no ljudi s uskim licima obično ih dobiju mnogo ranije od onih s punim licima.

Starenje je glavni uzrok pojave obješenih obraza. Kako starimo, koža usporava proizvodnju elastina i kolagena, dvije važne bjelančevine za održavanje kože. Posljedica je opuštanje kože i smanjen volumen lica, čime se daje veće uporište sili teži da djeluje na lice. Razvoju obješenih obraza pridonose još i gubitak tjelesne težine, pušenje, oštećenja od sunca i genetski faktori.

Tretman obješenih obraza jedan je od naša 3 "wow-tretmana". Svojom kombinacijom dermalnih filera, botoxa i Nefertiti zatezanja vrata, dr. Nikola Milojević je prepoznat kao vodeći uzor u uklanjanju problema koji kod žena najviše pridonosi staračkom izgledu.

Za obješene obraze pružamo sljedeće tretmane:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka