Kvrgav nos

Kvrgav nos

Izbočina na nosu može biti naslijeđena ili posljedica neke traume. Kvrgav ili iskrivljen nos često nastaje udarcem te dolazi do spljoštenja ili pomaka prednje strane nosa. Ozljeda u mladosti može poremetiti rast mikroskopskih centara rasta i u kostima i u vezivnom tkivu, a rezultat je kvrgav ili iskrivljen nos.

Kvrgav nos može biti i nasljedan kada je izbočina na nosu građena pretežno od vezivnog tkiva, a ne kosti. Ponekad takvo nosno izbočenje može izgledati veće nego što stvarno jest, budući da uzrokuje udubljenje profila.

Kada je izbočina na nosu posljedica traume iz djetinjstva, donji dio nosa može izgubiti na visini, što zovemo sedlasti nos.

Kvrgav ili kukasti nos pojavljuje se neovisno o životnoj dobi, i kod muškaraca i kod žena.

Svatko može patiti od izbočina na nosu, koje su česte i kod žena i kod muškaraca.

Ispravljanje nosa, oblikovanje da nos izgleda manji i ljepši, te uklanjanje nosnih izbočina jedan je od tri "wow-tretmana" Dr. Milojevića. Novine The Telegraph i časopis Tatler pisali su o našem jedinstvenom tretmanu koji daje nevjerojatan ne-kirurški učinak nakon samo 5 minuta.

Za izbočine na nosu nudimo sljedeće tretmane:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka