Visia - vrhunski aparat za analizu kože

Visia - vrhunski aparat za analizu kože

Ljepota je istinska potreba svake osobe, a njega kože je obveza. Koža je najveći ljudski organ, i godinama se oštećuje vanjskim faktorima kao što su sunce, pušenje, zagađenje i prehrana, ali posljedice ostavlja i prirodno starenje kože kojim se mijenja struktura i izgled. Za estetsku medicinu zato je presudna analiza kože, jer je dijagnostički detaljan uvid u njezino stanje, alat koji pomaže i vama i nama da zacijelimo oštećenja i preveniramo starenje.

Poliklinika Milojević uvijek je ukorak s novim tehnološkim dostignućima pa vam zato prvi u Hrvatskoj predstavljamo novi aparat za detaljnu analizu kože: VISIA 7. Naš novi aparat otkrit će sve potankosti vaše kože, a usto će vam izračunati "stvarnu starost". No, kakva god bila, mi ćemo vam ponuditi tretmane za rješavanje problema i usporavanje znakova starenja.

Nova, sedma generacija aparata VISIA omogućuje znatno bolju estetsku i problemsku analizu kože. Modul je projektiran tako da se polagano okreće oko osobe, čime se pojednostavljuje postupak snimanja, a za klijenta je ugodno. Poboljšani softver brzo snima i automatski prepoznaje tip kože, detaljizira obilježja lica i još mnogo toga.

fotografija 1

Pouzdani rezultati

VISIA ima ugrađenu veliku bazu podataka o svim tipovima kože i kako je adekvatno njegovati. Zato će osoblju poliklinike biti lakše preporučiti vam preparate i tretmane. Svatko tko brine o njezi kože već je iskusio koliko je važno imati preparate prilagođene tipu kože, kao što o vašem tipu kože i/ili problemima ovisi koje biste tretmane trebali primijeniti za poboljšanje stanja.

Personalizirani nalaz

Nakon što vas VISIA snimi, dobit ćete precizan nalaz o stanju vaše kože i preporučenim tretmanima. Tako ćete vi naučiti što vam treba, a osoblje će imati vrijedno pomagalo da bi vam pomoglo riješiti problem.

Čujemo se (keep in touch)

Pomoću opcije ViewMyConsult ostajemo u vezi s vama i savjetujemo vam estetske tretmane, primjerene vašem stanju kože. Vi možete vidjeti svoje slike i preporuke za tretmane, ali i kako primjena napreduje. Dobit ćete svoju zaporku jer taj dio web portala zaštićen samo za korisnike VISIA-e.

TRUSKIN AGE®

Posebno je programirana tehnologija kojom se dobiva cjelokupna dijagnoza kože i nadzire proces starenja. Ujedno sadrži vodič za odabrane proizvode za njegu kože i preporučene estetske tretmane.

Pouzdani rezultati

VISIA je patentirala norme za analizu kože. To je najveća baza podataka o koži u svijetu koja nam omogućuje da analiziramo i usporedimo vaše rezultate sa sličnima. Pigmentacijske mrlje, bore, elastičnost, pore, crvenilo, akne, popucale kapilare, oštećenja nastala uslijed pretjeranog sunčanja ili neke bolesti - sve to VISIA dijagnosticira i daje precizne upute za rješavanje problema.

Korisna usporedba

Usporedba rezultata i kombinacija sagledavanja problema s više uglova i vremenskih točaka, uz pomoć grafikona i brojčanih podataka, daje vam prednost u izboru njege ili estetskih tretmana. Usprkos usporedbi - svako je drugačiji, jedinstven.

Zanosni treptaj

Trepavice su bitne, zar ne! Želite zanosno treptati? VISIA analizira stanje vaših trepavica i preporučuje tretmane koji će ih učiniti neodoljivima. A sve je to znanstveno potkrijepljeno brojkama i zornim grafičkim prikazima.

Pogled 3D

VISIA daje trodimenzionalni pogled na površinu vaše kože iz svih kutova. Tako dobivamo stvarni, prirodni tip kože, boju, nijanse.

Simulacija starenja

Aparat ima opciju da vam pokaže kako ćete izgledati za 5-7 godina, koliko ćete imati mrlja, gdje će vam se pojačati bore ili nastati drugi problemi. Savršeno za prevenciju! Čemu čekati da se starenje dogodi, kad ga možemo spriječiti.

Svaka gesta

Da VISIA-u susretnete na nekom tulumu i da vam kaže kako je vidjela svaku, baš svaku i najmanju mimiku vašeg lica, svaku grimasu koju ste napravili, rekli biste: "Zbogom!" Međutim, ako želite sačuvati svjež, jedar, mladenački izgled kože, onda su vam takvi podaci dragocjeni. Ne morate se s činjenicama suočiti odmah, jer imate mogućnost vratiti se tim podacima i poslije. A onda i nešto poduzeti.

Koji si tip?

Usavršeni softver automatski detektira vaš tip kože, analizira ga i preporučuje što dalje činiti za poboljšanje.

Aplikacija za iPad

Sve analize i savjete koje dobijete nakon skeniranja na aparatu VISIA, dostupni su vam na vašem iPadu. Imate vremena za promišljanje i predomišljanje.

Imam nadzor

Nakon analize na aparatu VISIA, ostajete u kontaktu s vašom poliklinikom koja će vam davati savjete za njegu i tretmane. Dakle, dobili ste zaporku za zaštićeni web portal na kojem možete vidjeti svoje fotografije, preporuke i napredak u tretmanima, pa stoga možete u intimi svoga doma odlučiti što vam odgovara.

Očekivanja

U medicini je poznato: obaviješteni klijent, najbolji je pacijent. VISIA je odličan edukacijski alat. Klijentu pruža mnoštvo informacija, ali ujedno u realne okvire stavlja očekivanja.

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka