Pomlađivanje kože PRGF krvnom plazmom

Pomlađivanje kože Plazmom (PRGF)

Ponosni smo što smo prvi uveli ovu tehnologiju, plazma tretmana za pomlađivanja kože, u Hrvatsku i širu regiju. Najmodernija istraživanja i tehnologija su napokon pronašle idealnu formulu za potpuno prirodno pomlađivanje i liječenje vaše kože. S ovim tretmanom, vi sami sebe pomlađujete te vraćate sami svojoj koži izgubljeni sjaj.

Kako izgleda tretman?

Ovo je tretman u kojem vadimo vašu krv, te posebnom centrifugom radimo ekstrakciju vaše plazme pune faktora rasta i matičnih stanica. Tu plazmu, već 10 minuta nakon vađenja krvi, injektiramo poput tretmana mezoterapije u cijelo lice, dekolte, vrat i ruke kroz tanke iglice. Tretman je bezbolan i brz, a osim malog crvenila na licu koji traje 24 sata nuspojava nema. Potrebna su 3 tretmana u razmacima od mjesec dana. Tretman je potpuno prirodan, jer injektiramo samo vašu, posebno pripremljenu plazmu, i tako doslovce vraćamo kazaljke na satu vaše kože. Lijep primjer je koža oštećena sunčevim zrakama, jer znanstvena istraživanja pokazuju da plazma tretmani "popravljaju" sva oštećenja i vraćaju kožu u stanje kada je bila puno mlađa.

Što je pomlađivanje kože prgf plazmom?

PRGF-Endoret (plasma rich in growth factor-endogeneus regenerative technology) je jedna od najbolje dokumentiranih procedura na svijetu s kliničkim podacima od preko 20 godina i poduprta je s više od 70 znanstvenih radova - više od bilo koje druge PRP procedure te nam je danas dostupna i u estetskoj medicini i dermatologiji. PRGF je jedini tretman plazmom koji ima licencu u EU za pomlađivanje kože, i zbog toga jer jedini ne uključuje leukocite, rezultati pomlađivanja kože su bolji a nuspojave puno manje.

Foto - prije / poslije

PRGF Endoret je 100% autologni tretman koji se prvi pojavio na tržištu što znači da neće doći do neželjenih reakcija jer se u postupku ne koriste strane tvari, a to znači da je 100% sigurno.

Zašto baš PRGF tehnologija a ne neka druga?

Postoji razlog zašto najbolji nogometni klubovi i sportske zvijezde, košarkaši i tenisači, koriste upravo PRGF-Endoret tehnologiju u aplikacijama kao što su ozljede koljena i ligamenata. Među najpoznatijima, možemo izdvojiti Rafaela Nadala, Christiana Ronalda, te nogometne klubove kao Real Madrid i Chelsea. Naša plazma sadrži proteine koji imaju biološku aktivnost stimulacije i ubrzanja regeneracije tkiva. Kada god nam se dogodi ozljeda, naše tijelo upućuje proteine u to područje i stimulira proces koji pomaže u obnovi oštećenih tkiva. Isti proces se može primijeniti i na kožu jer ovakav tretman može pomoći u regeneraciji kože i smanjenju bora dodajući pravi kolagen i polako otpuštajući nutriente i proteine u kožu te zbog toga smanjivati vrijeme starenja kože, a istovremeno popravljati već učinjenu štetu.

PRGF-Endoret ne uključuje leukocite koji uzrokuju upalu. Možda ste čitali o poznatim osobama koje su se podvrgnule proceduri tzv. vampirskog facelifta u kojem se koriste leukociti tako da dolazi do inflamatorne reakcije. Ovo nije vampirski facelift, te smo zato i čekali do dolaska PRGF tehnologije za injekcije plazme, jer s drugim tehnologijama, leukociti su uključeni, te su crvenilo i oteklina učestaliji i traju minimalno 3 dana. Usto, rezultati pomlađivanja ovom tehnologijom su dokazano znatno najbolji. PRGF-Endoret ima Europski CE certifikat te Američki FDA Approval.

Koje se regije mogu tretirati?

 • Koža na licu
 • Vrat
 • Dekolte
 • Ruke

U cjelokupnom procesu starenja, starenje kože nije izolirani proces, već je dio generalnog procesa koji uključuje sve organe i sisteme organa. No, važnost našeg vanjskog izgleda sve više raste. Ova rastuća svijest o estetici znači i porast interesa za razvojem novih proizvoda koji nam omogućavaju poboljšati izgled kože. Ideja korištenja PRGF Endoret tehnologije za tretman facijalnog antiageinga je rezultat mnogih osnovnih i kliničkih zapažanja koja su povezana s iznimnim učincima nakon aplikacije u tkivo.

Kapacitet PRGF-Endoret-a za aktiviranjem regeneracije tkiva se može suprotstaviti degenerativnim promjenama koje se pojavljuju u koži nakon tridesete godine života.

Revolucionarne dobrobiti tretmana

 • Povećana konzistencija kože
 • Smanjenje bora
 • Povećana svjetlina tena
 • Nema promijene u ekspresiji lica
 • Biostimulacija tretiranog područja
 • Kompatibilnost s drugim kozmetičkim postupcima
 • Povećana vlažnost i osjećaj hlađenja kože
 • Usporen proces starenja kože
 • Regenerativna i korektivna svojstva kože
 • Obnavljanje i rejuvenacija kože
 • Povećana produkcija kolagena
 • Povećanje rasta krvnih žila
 • Potaknuta diferencijacija stanica sa stimulacijom svih potrebnih stanica za regeneraciju
 • Stvaranje ekstracelularnog matriksa - vezivno tkivo koje je ključno za učvršćivanje i oblikovanje
 • Adhezija tkiva, osobito kožnih zalistaka, transplantata kosti i trauma. Ovo pomaže tkivu da se drži zajedno i postane snažnije

ENDORET® PRGF® - primjena u dermatologiji (cijeljenje rana)

Od svih mogućnosti koje nam nudi tržište, osobito su nam značajne one koje stimuliraju regeneraciju kože kroz korištenje faktora rasta izoliranih iz pacijentove vlastite plazme. Korištenje biološki aktivnih faktora rasta i mreže autolognog fibrina, lokalno primijenjenog na oštećena područja, potpomaže obnovu stanica i poboljšava zdravlje kože na puno prirodniji način. Ova tehnologija, PRGF Endoret tehnologija, također pridonosi terapiji različitih dermatoloških komplikacija i ubrzava proces cijeljenja kroničnih ulkusa.

Pojava kroničnih ulkusa je dosta uobičajena komplikacija u različitim patološkim stanjima, a ima negativni utjecaj na kvalitetu života pacijenata te dovodi do situacija u kojima je amputacija ekstremiteta neophodna. Klinički podaci dokazuju sigurnost i učinkovitost Endoret PRGF tehnologije kao terapeutskog postupka za ubrzanje procesa cijeljenja različitih vrsta kroničnih ulkusa.

Terapija Endoret PRGF-om je dovela do spektakularnih rezultata kod tkiva zahvaćenih nedostatkom opskrbe krvlju gdje je bila potrebna vaskularna kirurgija. Također, vaskularni ulkusi pokazuju značajno poboljšanje s ovom tehnologijom.

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka