Hollywood Carbon Peel

Hollywood Carbon Peel

Tretman koji vas u trenutku pretvara u holivudsku zvijezdu, a izvodi se uz pomoć PiQo4 uređaja je Hollywood Carbon Peel. Navedeni tretman ime je dobio zbog svoje popularnosti među holivudskim zvijezdama, što ne čudi, budući da nakon nanošenja crne karbon maske i uklanjanja iste laserom, ten ostaje besprijekoran, poput porculana. Na lice se nanosi lagani sloj losiona koji ima karbonsku bazu, pa će tijekom tretmana izgledati kao da vam je na lice nanesena maska od blata. Tretman započinje primjenom laserske energije na kožu vašeg lica. Čut ćete lagane zvukove pucketanja kada se laser aktivira i možete osjetiti lagane trnce ili toplinu. Tijekom svakog tretmana više puta će se prijeći laserom preko vaše kože.

Slika 1

Hollywood Carbon Peel je postupak koji pomaže pomladiti izgled stare, oštećene kože, nježan je i siguran za većinu tipova kože i izvrstan je način za brzo osvježenje kože. Hollywood Carbon Peel ravnomjerno zaglađuje tonus kože, smanjuje pojavu pigmenta, finih bora i ožiljaka od akni.

Ako imate poseban događaj i želite da vaša koža u kratkom periodu zablista, zakažite svoj termin u Poliklinici Milojević dan ili dva ranije i samouvjereno uživajte u važnim danima svog života.

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka