O poliklinici

Utemeljena 2010. godine kao sestrinska poliklinika Milo Clinic iz Londona i pozicionirana kao najmodernija anti-aging poliklinika u široj regiji, Poliklinika Milojević posvećena je radu na području estetske medicine i estetske kirurgije. Poliklinika Milojević prva je poliklinika u Hrvatskoj specijalizirana i posvećena upravo nekirurškoj estetskoj medicini.

2017. godine proslavili smo čak 50 godina tradicije. Naime, Poliklinika Milojević nastavak je klinike koju je utemeljio otac Dr. Nikole Milojevića, Prof. dr. Boško Milojević davne 1967. godine. Bila je to prva privatnu ustanovu za estetsku kirurgiju u ovom djelu Europe.

U Poliklinici Milojević posvećeni smo zaustavljanju procesa starenja i "vraćanju kazaljki na satu". Rješavamo davna i nova nezadovoljstva vašim izgledom te vam vraćamo samopouzdanje i osmijeh na lice; pomažemo vam da izgledate kao što se i osjećate. Uporabom najsuvremenijih metoda i tehnologija, naša Poliklinika pruža najnovije tretmane i zahvate za pomlađivanje lica, tijela i duha.

Slika poliklinika 1

Naša je filozofija jednostavna - individualnim pristupom, iz širokog spektra najsuvremenijih nekirurških estetskih metoda i tehnologija, nastojimo prilagoditi tretmane vašim željama.

Poliklinika Milojević poznata je u regiji, a i šire kao "go to” poliklinika za tretmane dermalnim filerima i botoxom, ali ponosni smo i na činjenicu da smo u zadnjih 10 godina razvili najbolji laserski centar za lice i oblikovanje tijela u regiji. Uz najsofisticiranije uređaje za pomlađivanje i zatezanje kože, uklanjanje kapilara, tetovaža, pigmentacija, dlačica, i oblikovanje tijela, imamo rješenje za sve vaše potrebe.

Tim Poliklinike Milojević sada broji 20 zaposlenika, a uz stručno osposobljene medicinske sestre, stalnim širenjem liječničkog tima, vaše su opcije kod pomlađivanja, dermatologije oftalmologije i estetske kirurgije - bezbrojne.

Najdetaljniji centar za kozmetologiju, čišćenje i njegu lica kao i HydraFacial centar izvrsnosti pod ingerencijom je naših stručnih, nježnih i ljubaznih kozmetologinja.

Slika poliklinika 3

Poliklinika Milojević smještena je u Centru Kaptol, a atmosferom i estetikom oduševljava odmah po ulasku u višestruko nagrađivan prostor u kojem je sve podređeno vašoj udobnosti i vrhunskom doživljaju. U našem izvrsno opremljenom concept storeu možete uz savjet kozmetologinje kupiti dermokozmetičke proizvode za njegu lica, tijela ili kose najrenomiranijih svjetskih brendova, ali i vrhunske suplemente potrebne za održavanje zdravlja i ljepote.

Uz individualizirane konzultacije koje su sastavni dio usluge Poliklinike Milojević, u našoj se Poliklinici možete s liječnikom konzultirati i na temu longevityja, odnosno produljenja ljudskog vijeka.

slika 4
Slika poliklinika 2

Vjerujemo da je estetska medicina, koja se vrlo brzo razvija, komplementarna estetskoj plastičnoj kirurgiji današnjice, ali je ujedno nadilazi primjenom znanstvenih dostignuća u neinvazivnim, nekirurškim metodama. Primjerice, mi uspješno bez skalpela uklanjamo podočnjake, oblikujemo nos, pomlađujemo lice i tijelo, uklanjamo masne naslage i celulit, zatežemo mišiće lica tijela, trajno vas oslobađamo dlaka, riješit ćemo vas neugode prekomjernog znojenja, preduhitrit ćemo zadani vam proces starenja, vratiti blistavu put pa čak i kosu, dići ćemo vam spuštene očne kapke i poput kipara oblikovati tijelo.

Naša je misija uvijek ostati vjerni prirodnim okvirima ljepote - ne samo kako bismo ostali vjerni sebi, nego i da vama budemo pri ruci kad ste u dvojbi. Naše najbolje i najsuvremenije metode estetske medicine u službi su vašeg mladolikog izgleda i zadovoljstva.

Vjerujemo da u današnjem svijetu estetike možemo i moramo omogućiti klijentima da na tretman dođu u pauzi tijekom radnog vremena ili na kraju radnog dana pa nakon bezbolnog zahvata, koji traje svega 10-15 minuta, izađu iz naše Poliklinike pomlađeno i osvježeno te neometano nastave s dnevnim obvezama bez ili s minimalnim nuspojavama.

U budućnosti kakvom je mi vidimo, mali zahvat pomlađivanja, kao i vaš osobni liječnik za pomlađivanje, bit će ekvivalent današnjem zubaru ili frizeru.

Vrijedi i pravilo: što prije, to bolje. Ako s malim zahvatima počnete što prije, na vrijeme ćete spriječiti ozbiljne znakove starenja, kako lica, tako i tijela.

Starenje je neizbježno, ali u borbi protiv posljedica istog vješti smo s botoxom i dermalnim filerima, koji uklanjaju bore na licu te korigiraju razne nepravilnosti. Za mladolikost i gipkost puti, na raspolaganju su vam laseri, krvna plazma, radiofrekvencija, pilinzi, vrhunski medicinski preparati i kreme. Što god da na sebi želite promijeniti, mi vam možemo ponuditi rješenje, bila to pigmentacijska mrlja, grbavi nos ili okorjeli "šlauf" oko trbuha.

Ako se skalpel ipak ne može izbjeći, Poliklinika Milojević nudi usluge nekih od najvećih hrvatskih i svjetskih stručnjaka estetske kirurgije za zahvate kao što su blefaroplastika, uklanjanje madeža ili liposukcija. A uz naše vrhunske dermatologe, zdravlje i izgled vaše kože je u najboljim rukama.

Na našim mrežnim stranicama izaberite željene zahvate, obratite nam se s povjerenjem, a dr. Milojević i njegov tim pobrinut će se za sve ostalo.

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka