+385 (0)1 485 4441
O poliklinici

Poliklinika Milojević

Utemeljena je 2011. kao sestrinska poliklinika Milo Clinic iz Londona i pozicionirala se kao najmodernija anti-aging poliklinika u široj regiji, posvećena radu na području estetske medicine i estetske kirurgije. Poliklinika Milojević prva je u Hrvatskoj koja je specijalizirana i posvećena upravo nekirurškoj estetskoj medicini. U 2017. godini smo proslavili 50 godina rada i tradicije, jer Poliklinika Milojević nastavak je klinike koju je utemeljio otac Dr. Nikole Milojevića, Prof. dr. Boško Milojević davne 1967. godine, kao prvu privatnu ustanovu za estetsku kirurgiju u ovom djelu Europe.

Uporabom najsuvremenijih metoda i tehnologija, naša poliklinika pruža najnovije tretmane i zahvate za pomlađivanje lica, tijela i duha.

U Poliklinici Milojević posvećeni smo zaustavljanju procesa starenja i "vraćanju kazaljki na satu"; rješavamo vaše davne i nove traume oko izgleda te vam vraćamo samopouzdanje i osmijeh na lice; pomažemo vam da izgledate kao što se osjećate.

Naša je filozofija jednostavna - individualnim pristupom, iz širokog spektra najsuvremenijih nekirurških estetskih metoda, nastojimo prilagoditi tretmane vašim željama.

Slika poliklinika 1

Vjerujemo da je estetska medicina, koja se vrlo brzo razvija, komplementarna estetskoj plastičnoj kirurgiji današnjice, ali je ujedno nadilazi primjenom znanstvenih dostignuća u neinvazivnim, nekirurškim metodama. Primjerice, mi uspješno bez skalpela uklanjamo podočnjake, oblikujemo nos, pomlađujemo lice i tijelo, uklanjamo masne naslage i celulit, trajno vas oslobađamo dlaka, riješit ćemo vas neugode prekomjernog znojenja, preduhitrit ćemo zadani vam proces starenja, vratiti blistavu put pa čak i kosu, dići ćemo vam spuštene očne kapke i poput kipara oblikovati tijelo.

Naša je misija da uvijek ostanemo vjerni prirodnim okvirima ljepote - ne samo zato da ostanemo vjerni sebi, nego i da vama budemo pri ruci kad ste u dvojbi. Naše najbolje i najsuvremenije metode estetske medicine tu su zato da uvijek izgledate mladoliko i osjećate se zadovoljno.

Slika poliklinika 3

Dakle, naša je glavna specijalnost estetska medicina, koja obuhvaća mnoge minimalno invazivne metode i nekirurške zahvate. Smatramo da u današnjem svijetu estetike moramo omogućiti klijentima da dođu u pauzi tijekom radnog vremena ili na kraju radnog dana pa nakon bezbolnog zahvata, koji traje samo 10-15 minuta, izađu iz naše poliklinike pomlađeno i osvježeno te nesmetano nastave život jer nemaju velike nuspojave. U budućnosti koju mi vidimo, bit će sasvim normalno otići na neki mali zahvat pomlađivanja, a isto će tako biti normalno imati i liječnika za pomlađivanje, kao što sada, primjerice, svi imaju zubara ili frizera.

Vrijedi i pravilo: što prije, to bolje. Ako s malim zahvatima počnete što prije, spriječit ćete ozbiljne znakove starenja, bilo lica, bilo tijela.

Protiv onog neminovnog starenja, vješti smo s botoxom i dermalnim filerima, koji uklanjaju bore na licu te korigiraju razne nepravilnosti. Za mladolikost i gipkost puti, na raspolaganju su vam laseri, krvna plazma, radiofrekvencija, pilinzi, dermalni roleri, vrhunski medicinski preparati i kreme. Što god da na sebi želite promijeniti, mi vam možemo ponuditi rješenje, bila to pigmentacijska mrlja, grbavi nos ili okorjeli "šlauf" oko trbuha.

Slika poliklinika 2

Ako baš ne ide bez noža, Poliklinika Milojević nudi neke od najvećih hrvatskih i svjetskih eksperata estetske kirurgije za zahvate kao što su operacija nosa, ušiju, kapaka, uklanjanje madeža i liposukcija. A uz naše stručne dermatologe, zdravlje i izgled vaše kože je u najboljim rukama.

Na našim stranicama izaberite svoje željene zahvate, nazovite nas, a dr. Milojević i njegov tim pobrinut će se za sve ostalo.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Gundulićeva 40
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

Newsletter
Obavijest o obradi osobnih podataka