Upali obrazi

Upali obrazi

Upali obrazi mogu se pojaviti kao dio početnog procesa starenja, kao i s gubitkom tjelesne težine i bolešću. Upali obrazi nastaju kao posljedica gubitka potkožnog masnog tkiva oko usta i očiju. Prirodna struktura kostiju ostaje netaknuta, dok se obrazi naizgled uvuku.

Stalno pušenje duhana, kao i izloženost teškim vremenskim uvjetima, također mogu uništiti hranjive tvari unutar krvnih žila, što uzrokuje gubitak njihove elastičnosti. Loša prehrana, dehidracija i ekstremno tjelesno vježbanje drugi su čimbenici koji mogu pridonijeti upalim obrazima.

Upali obrazi mogu se naći i u muškaraca i u žena.

Poliklinika Milojević najbolji je izbor za tretman upalih obraza, jer se Dr. Milojević smatra vodećim autoritetom u oblikovanju lica korištenjem dermalnih filera na temelju hijaluronske kiseline. Prisustvovao je mnogim svjetskim konferencijama i edukativnim sastancima i na njima držao prezentacije, a koristi vlastitu Butterfly tehniku zatezanja lica kao i vodeće druge metode, npr. čuveni MD Codes koji je osmislio poznati brazilski plastični kirurg Mauricio de Maio.

Za upale obraze nudimo sljedeće tretmane:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka