HArmonyCA dermalni filer i biostimulator

HArmonyCA – dermalni filer i biostimulator

HArmonyCA je novi hibridni filer na tržištu, za poboljšanje strukture lica i kvalitete kože. Kao i uvijek, Poliklinika Milojević vam prva donosi novitete iz svijeta estetske medicine, za najbolje i najprirodnije rezultate, a upravo u prostoru Poliklinike, održan je launch ovog inovativnog i modernog filera na hrvatsko tržište.

Allergan Aesthetics an Abbvie Company, farmaceutska kompanija poznata po Juvederm filerima, dizajnirala je novi dermalni filer koji uz hijaluronsku kiselinu (kao fileri poput Juvederma i Restylanea) sadržava kalcijum hidroksiapatit kristala (kao u poznatom fileru Radiesse). Tako i dobivamo HA (hijaluron) na početku i CA (kalcij) na kraju imena ovog inovativnog i jedinstvenog filera. Oba sastojka prirodno se nalaze u našoj koži i kostima i biokompatibilni su.

Ovaj filer za razliku od većine ostalih postiže instantne rezultate podizanja i punjenja lica putem hijalurona, dok kalcijum hidroxiapatit kristali, koji su biostimulatori produkcije kolagena, postižu najbolje rezultate nakon 3 mjeseca. Komparativna prednost ovog filera ispred inače odličnih Sculptre i Radiessa jest u tome da postiže dugoročne rezultate ali i trenutačne rezultate.

Slika 1

Zajedničko djelovanje ova dva sastojka postiže jedinstvene rezultate poboljšanja volumena, liftinga lica te rezultira čvrstim tonusom kože te mladolikom i sjajnom kožom.

Kako izgleda tretman?

Tretman traje svega 10 minuta, koristi se kanila, i tretiraju se lateralni dijelovi lica, ne bi li se postiglo pomlađivanje kože te lifting lica. Tretman je bezbolan, nuspojave minimalne, a pacijent može vratiti svojim dnevnim obvezama netom iza tretmana.

Kakve rezultate možemo očekivati?

Budući da se ne koriste velike količine hijalurona, te da je biostimulacija je značajna supstanca ovog filera, rezultati su prirodni, lice je pomlađeno i podignuto. Rizik od prenaglašenih jagodica, obraza i usnica ne postoji, budući da se navedene zone ne tretiraju s HArmonyCA filerima. Najbolji rezultati postižu se nakon 3 mjeseca, a lice je vidljivo podignuto, brada, nazolabijalne i marionetne bore zategnute, a koža je sjajna i vidno pomlađena.

Koliko često se tretman mora ponavljati?

Pri tretiranju, koriste se dvije ampule HArmonyCA filera, svaka 1.25ml u volumenu, i u pravilu nema ponavljanja unutar godinu dana, jer rezultati traju barem toliko dugo.

Može li se HArmonyCA kombinirati s drugim tretmanima?

U istom tretmanu često koristimo hijaluronske dermalne filere kao što su Juvederm i Restylane, za podizanje volumena i oblikovanje lica, ili Restylane Vital Skinboostere ili Juvederm Volite za kvalitetu kože i prekrasne, prirodne rezultate.

Zlatno pravilo u modernoj estetskoj medicini je - kombiniranje tretmana za najučinkovitije i najbolje rezultate, a HArmonyCa se iznimno učinkovito kombinira s tretmanima kao što su Ultherapy i Morpheus8.

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka