MedContour Multipower

Med Contour Multipower

Novo znanstveno dostignuće, naprednija verzija prethodnog aparata (Med2Contour), kombinira ultrazvuk i radiofrekvenciju za nekirurško oblikovanje tijela, smanjenje masnih nakupina, uklanjanje celulita te zatezanje kože lica i tijela. Brzo, učinkovito, bezbolno.

Med Contour Multipower ima 4 aplikatora:

Što je Med Contour Multipower?

Med Contour Multipower uređaj je nove generacije u svojoj kategoriji koji kombinira ultrazvuk i radiofrekvenciju za učinkovito, sigurno i bezbolno nekirurško oblikovanje tijela, uklanjanje celulita, zatezanje kože i pomlađivanje lica.

Prednosti Med Contour Multipowera

 • 4 aplikatora - za nekirurško oblikovanje tijela, uklanjanje celulita i masnog tkiva, za limfnu drenažu, za zatezanje kože lica i tijela, te poseban za lifting lica
 • 3 tehnologije - ultrazvuk, radiofrekvencija, vakuum
 • 3 ultrazvučne frekvencije - 1MHz / 2,5MHz / 5MHz
MedContour

Namjena Med Contour Multipowera jesu neinvazivni tretmani lica i tijela, a ponajprije:

 • uklanjanje lokaliziranih masnih naslaga i celulita
 • smanjenje obujma pojedinih dijelova tijela
 • uklanjanje bora
 • zatezanje kože lica i vrata
 • poboljšanje potkožne mikrocirkulacije
 • limfna drenaža

Inovativni Med Contour Multipower ima 4 aplikatora:

Body Shape

MedContour - Body Shape

Tretman uklanjanja masnih naslaga i celulita

Med Contour aplikator Body shape dobitnik je prestižne nagrade "The Best Non-Invasive Body Shaping Enhancement" na najvećem svjetskom medicinskom kongresu estetske medicine The Aesthetic Show u Las Vegasu. Usto, to je najviše korišten nekirurški tretman uklanjanja masnih stanica u Americi u 2013. i 2014. godini. Sada i možemo koristiti njegove prednosti i poboljšanja, kao što je nova, veća ergonomska glava zbog čega tretmani traju kraće uz veću efikasnost.

Posebnost usmjeravanja energije

Patentirani Med Contour aplikator ima 2 ultrazvučne glave. Ultrazvučne sonde su veće od prethodnih i ergonomski oblikovane da bi se jednostavnije i učinkovitije moglo usmjeriti energiju na tretirano područje, tj. na područje tijela s masnim naslagama ili celulit. Posebnost usmjeravanja energije postignuta je tako da su ultrazvučne sonde postavljene pod određenim, precizno definiranim kutom. Svaka ultrazvučna sonda ispušta jedan snop energije (u obliku slova V) pri čemu je najviše energije u točki spajanja slova V, pa se tu postiže najveća toplina tkiva. Kontrolirani ultrazvuk ciljano prodire u potkožno masno tkivo i potiče razbijanje masnih stanica, ostavljajući pri tome kožu, krvne žile i vezno tkivo netaknutim.

Zbog tih karakteristika Med²Contour može usmjeriti više energije na tretirano područje, a zahvat je siguran i precizniji.

Takvo usmjeravanje energije sigurno je za površinu kože, nema neželjenih efekata kao što su opekotine, a istodobno usmjerava se 4 puta više energije u samo masno tkivo.

Body Shape - prije 1Prije
Body Shape - poslije 1Poslije
Body Shape - prije 2Prije
Body Shape - poslije 2Poslije
Prije
Poslije

Djelovanje tretmana i prednosti

Ultrazvuk se do sada pokazao kao najbolja nekirurška metoda za uklanjanje celulita i masnih naslaga. Naime, tretman djeluje izravno - razbija opnu masnih stanica i oslobađa njihov sadržaj; dok kod celulita razbija vezivna vlakna - što je temeljno za uklanjanje celulita.

Efikasnost tretmana dodatno pospješuje limfna drenaža, koji slijedi nakon ultrazvuka. To je jako važno jer se tako brže izlučuju oslobođene masti, ubrzava se cirkulacija i izbacuje višak tekućine, osobito kad se tretira celulit. Naposljetku je rezultat smanjivanje obujma, pa i nekoliko centimetra, a celulit nestaje s najmanjim mogućim brojem tretmana.

Tijekom tretmana Med Contour Multipower na tkivo i masne stanice djeluje se dvjema ultrazvučnim glavama. Zajedničkim djelovanjem dva međusobno usklađena ultrazvuka, u tkivu se stvara mnogo plinskih mjehurića. Ultrazvuk na te mjehuriće djeluje u dvije faze: faza dekompresije i faza kompresije. Za vrijeme dekompresijske faze, ti mjehurići se povećavaju. Potom, u fazi kompresije zbog topline ultrazvuka uvećani mjehurići počinju se smanjivati sve dok ne implodiraju. Implozijom se oslobađa velika količina energije koja stvara oštećenja na membrani masnih stanica. Med Contourov jedinstveni ultrazvučni tretman razbija opnu masnih stanica, masne stanice se razgrađuju, ispuštajući masne kiseline i trigliceride. Prirodnim procesom organizam višak masnih kiselina i triglicerida eliminira iz tijela. Limfna drenaža uvelike pospješuje taj proces eliminacije.

Prednosti tretmana:

 • siguran, djelotvoran, ugodan
 • nema opekotina, modrica, ni bilo kakvih promjena na koži
 • rezultati su vidljivi ODMAH nakon prvog tretmana
 • smanjenje obujma mjeri se u centimetrima
 • ima jamstvo sigurnosti - certifikat FDA
 • nije potrebna posebna priprema i nakon tretmana možete se vratiti uobičajenim aktivnostima
Body Shape - prije 3Prije
Body Shape - poslije 3Poslije
Body Shape - prije 4Prije
Body Shape - poslije 4Poslije
Prije
Poslije

Tijek tretmana i područje djelovanja

Tretman ima tri faze:

 • stimulacija limfnih centara
 • tretman ultrazvukom
 • limfna drenaža tretiranog područja

Regije koje se mogu tretirati su: trbuh, bedra, ruke, stražnjica, koljena, listovi, tzv. leptirići na nadlakticama.

Tretmani se rade u razmaku od 7 do 10 dana. Prosječno je potrebno 6 tretmana. Trajanje tretmana ovisi o području i problematičnosti, a traje od pola sata do sat i četvrt.

Rezultati su slični liposukciji, s tim da, dakle, nema dugog oporavka, boli, kvrga i sl. Isto tako, rezultati su trajni - barem dok se držite preporučenog načina prehrane i bavite se nekom tjelesnom aktivnošću.

Kandidati za tretman su žene i muškarci (stariji od 16 godina) s masnim naslagama na pojedinim dijelovima tijela, s celulitom i opuštenom kožom. Pritom, dakako, morate biti realni u očekivanjima, paziti kako se hranite i koliko vježbate.

Aparat razgrađuje masne stanice, smanjuje i uklanja celulit. S nastavcima za limfnu drenažu pospješuje se izlučivanje masnih stanica, a nakon tretmana s nastavkom za zatezanje i učvršćivanje kože, nema opasnosti od opuštene kože i neravnina. Štoviše, poboljšava se tekstura kože, glađa je i mekša.

Body Shape and Tight

MedContour - Body Shape and Tight

Tretman oblikovanja i zatezanja kože tijela

Med Contour Multipower ima novi ultrazvučni aplikator s 2,5 MHz ultrazvučne frekvencije za oblikovanje i zatezanje kože tijela.

Body Shape and Tight aplikator sastoji se od diska na kojem su smještene 3 kružne ultrazvučne glave sa sekvencijalnom aktivacijom, a sve emitiraju ultrazvučnu energiju zasebno.

Pojedinačna aktivacija omogućuje korištenje najviše vršne snage impulsa ("peak power pulses"), emitirane iz svake sonde, čime se potiče učinak "tapping" masaže na tretiranom području.

Rezultati tretmana s Med Contour Multipower aplikatorom Body Shape and Tight su poboljšanje epidermalne teksture i reorganizacija dermisa, bolji tonus kože zbog indukcije aktivnih procesa, povećanje kolagenih vlakana, te povećana stimulacija fibroblasta.

Body Shape and Tight - prije 1Prije
Body Shape and Tight - poslije 1Poslije
Body Shape and Tight - prije 2Prije
Body Shape and Tight - poslije 2Poslije
Prije
Poslije

Body Shape and Tight aplikator emitira i radiofrekvenciju, koja pospješuje djelovanje ultrazvuka.

RF koncipiran kao djelovanje takozvanog "tripolarnog" (3 elektrode izmjeničnog napona) elektromagnetskog polja u kontaktu s tkivom stvara toplinu, povećavajući unutarnju temperaturu tretiranog područja. Ta reakcija uzrokuje denaturaciju kolagenskih vlakana, s njihovom naknadnom reorganizacijom, zapravo postaju kraća i gušća, a efekt toga je zatezanje. Radiofrekvencija također djeluje na tonus kože poboljšavajući elastičnost i glatkoću, na celulit i na opuštenost kože.

Face Lifting

MedContour - Face Lifting

Anti age tretmani

Med Contour Multipower osim aplikatora za tijelo ima i već dobro poznatu i provjereno učinkovitu sondu iz novog Med Visage uređaja.

Uporaba tehnologije ultrazvuka i radiofrekvencije dubinski djeluje na kožu i dolazi do značajnog smanjenja bora na licu, a usto se učvršćuje opuštena koža kako lica, tako i vrata i dekoltea.

Prednosti takvog pomlađivanja kože, osim trajnijih rezultata, odmah su vidljivi. Tretman je ugodan, nema nuspojava. Tkivo se postupno zagrijava ultrazvučnom energijom, bez rizika od nastajanja opekotina.

Usto, radiofrekvencija potiče proizvodnju kolagena, čime koža postaje zategnutija. To je sporiji proces, ali s progresivnim učinkom. Na kraju koža je punija, pomlađena.

Novi neinvazivni aplikator za lice potpuno je siguran i učinkovit. Koža nakon tretmana odmah postaje zategnutija, glatka i elastična.

Kako tretman djeluje na kožu?

Tretman pospješuje stvaranje novog kolagena i stvara prirodni efekt povećanja tonusa kože.

Ultrazvučna frekvencija postupno zagrijava tkivo, čime se energija maksimalno iskorištava, a tretman čini posve sigurnim i ugodnim.

Med Visage uređaj kombinira ultrazvučnu tehnologiju s radiofrekvencijom za pomlađivanje i učvršćivanje kože lica, vrata i dekoltea. Ultrazvuk dubinski djeluje na kožu te tako učinkovito smanjuje bore i opuštenost kože lica, vrata i dekoltea. Riječ je o ultrazvuku od 5MHz s moduliranom frekvencijom od 10Hz do 3,5kHZ.

Radiofrekvencija dodatno se aplicira nakon djelovanja ultrazvuka. Neposredni učinak radiofrekvencije jest poticanje proizvodnje kolagena, što daje koži učinak zatezanja. To je proces koji traje i nakon tretmana, a rezultat je vraćanje volumena kože i pomlađivanje. Nova revolucionarna tehnologija briše tragove vremena - bore i opuštenost s vašeg lica, vrata i dekoltea. Primjenjuje se na cijelo lice: čelo, bore oko nosa i usta, podočnjake, kapke, obraze, kao i na područje ispod brade, vrat i dekolte. Koža nakon tretmana odmah postaje zategnutija, glatka i elastičnija.

Zašto je neinvazivni Face Lifitng dobar odabir?

Zato što je to dubinski tretman kojim se značajno smanjuju bore na licu i koža se učvršćuje. Rezultati su trajni i odmah vidljivi: koža zategnutija, glatka i elastična. Usto, zbog daljnjeg stvaranja kolagena, koža postaje mlađa i ljepša.

Tretman limfne drenaže

MedContour - Tretman limfne drenaže

Draining je poseban aplikator za stimuliranje limfnih žlijezda i drenažu. Pomoću biološke i elastične membrane, koja izvrsno prianja uz tkivo potiče se limfna, venska i arterijska cirkulacija te tako poboljšava prokrvljenost tkiva. Drenažna se radi i na licu i na tijelu, čime se pospješuje izlučivanje raspršenih masnih stanica kroz limfni sustav.

Zonska limfna drenaža

Svaki tretman započinje stimulacijom limfe. Svrha toga je da limfni čvorovi 'otvore' i ubrzaju svoj rad. No, i poslije ultrazvučnog tretmana radi se limfna drenaža na tretiranom području. Tako se trigliceridi i masne kiseline oslobođene tijekom tretmana uklanjaju kroz limfni sustav.

To je iznimno važno da bi se usmjerilo oslobođenu masnoću prema limfi i rasteretila jetra da ne bude preopterećena velikom količinom masnoće.

Ostaci masnih stanica moraju se izbaciti kroz limfni sustav i upravo tome služi drenaža. Med Contour je opremljen nastavkom i za otvaranje limfnih čvorova i za limfnu masažu (drenažu). Dva postupka provode se zahvaljujući membranama na aplikatoru. Te membrane savršeno prianjaju uz tkivo i potiču limfnu, vensku i arterijsku cirkulaciju. Masaža je vrlo ugodna.

Zonska limfna drenaža se preporučuje svima koji su koristili Med Contour tretman i to neposredno nakon ultrazvučnog tretmana.

Vakuum-drenaža pomaže:

 • stimulirati limfne čvorove
 • uklanjanju viška toksina i masti u tijelu
 • povećavanju cirkulacije krvi u tretiranom području

Zonska drenaža je blaga pa se može koristiti i nakon liposukcije za brže ozdravljenje.

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka