Dr. Borna Bjedov

Dr. Borna Bjedov

Dr. Borna Bjedov rođen je 1995. godine u Zagrebu, gdje je nakon završene Klasične gimnazije upisao Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu na kojem diplomira 2020. godine.

Budući da mu je estetska medicina glavno polje profesionalnog interesa, neprestano nadograđuje svoje znanje i kompetencije te završava brojne edukacije iz područja estetske medicine kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu. Pohađao je radionicu za Endoreth PRGF krvnu plazmu, primjenu u estetske svrhe, te PRGF gela, punjača od krvne plazme kao i edukaciju Allergan Medical Institute za primjenu Juvederm dermalnih filera i botulinski toksin tip A Vistabel. Prošao službene radionice i edukacije za Morpheus, Ultherapy i Piqo laser. Često sudjeluje i na kongresima estetske medicine, a certificiran za rad u estetskoj medicine.

Posebnu strast gaji prema injektivnim estetskim zahvatima botulin toksinom i hijaluronskim filerima, ali veseli se otkrivati mogućnosti ostalih estetskih zahvata i tretmana, poput laserskih tretmana, PRGF krvne plazme, Morpheus8 te Ultherapyja.

Od 2023. godine Borna je dio tima Poliklinike Milojević gdje se kontinuirano educira i usavršava pod mentorskim vodstvom dr. Nikole Milojevića.

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka