Oblikovanje brade i vilice revolucionarnim Volux filerom

Oblikovanje brade i vilice revolucionarnim Volux filerom

Želite jaču i lijepo definiranu bradu i čeljust, a bez operacije i dugotrajnog oporavka? Nova era dermalnih filera i novo doba za preoblikovanje čeljusti nekirurškom metodom započela je u proljeće 2019. predstavljanjem Volux dermalnog filera namijenjenog oblikovanju brade. Ovaj filer je dobio naziv revolucionarni jer ispravlja nedostatke koje je do sada bilo moguće popraviti jedino operativnim zahvatom.

Oblikovanje brade i vilice - 1 - prije Prije
Oblikovanje brade i vilice - 1 - poslijePoslije
Prije
Poslije

"Volux filer je poput tekućeg implantata. Riječ je o najdugovječnijem fileru koji pod kožom ostaje do dvije godine pa i duže, a u stručnim rukama se lako aplicira u čeljust pacijenta. Instantno uklanja asimetrije i opuštenost izazvane starenjem, genetikom i drugim faktorima. Drago nam je i što smo među prvima aplicirali Volux uz pomoć svjetskog stručnjaka dr. Dimitriosa Sykianakisa" kaže dr. Nikola Milojević koji je među prvim u Hrvatskoj imao priliku koristiti revolucionarni filer te ponuditi zahvat u svojoj Poliklinici Milojević.

Dr. Milojević posebno ističe rezultate tretmana koji sjajno utječe na izgled pacijenta jer ljepota se kako u prirodi tako i na našem licu definira simetrijom, a Volux filer bez operacije daje volumen i simetriju obliku glave.

Što je Volux filer?

Dermalni filer Volux namijenjen za oblikovanje brade te čeljusti bez operativnog zahvata, postoperativnog oporavka i drugih posljedica. Zbog svog sastava vrlo je čvrst i postiže dugotrajne rezultate u postizanju i održavanju volumena brade.

Oblikovanje brade i vilice Volux filerom, prijePrije
Oblikovanje brade i vilice Volux filerom, poslijePoslije
Prije
Poslije

Kome je namijenjen Volux filer?

Volux je savršeno rješenje za one koji žele povećati definiciju svoje brade, čeljusti i profila te posljedično vratiti samopouzdanje narušeno zbog deformiteta od rođenja, ozljede ili pak nezadovoljstva zbog male ili slabe brade. Ispravlja nedostatke kao što je uvučena ili mala brada.

Također i kod osoba koje imaju čvrstu i autoritativnu bradu starenjem dolazi do opuštanja donjeg dijela lica zbog faktora poput genetike, promjene u strukturi mekih tkiva i kostiju, mimike lica te vanjskih utjecaja. Vremenom se gubi definicija oko brade, vrata i područja čeljusti te se mijenja i oblik lica.

Od čega se sastoji Volux filer?

Volux dermalni filer je na bazi hijaluronske kiseline, u čijoj proizvodnji se koristi VYCROSS tehnologija, visoka koncentracija umrežene hijaluronske kiseline koja daje dugotrajnije i prirodnije rezultate.

Kako djeluje Volux filer?

Volux filer ima najveću koncentraciju hijaluronske kiseline zbog čega se zove i 'tekući implantat". Aplicira se duboko ispod kože, na kost, kako bi se nježno preoblikovala brada i donja čeljust te dobio volumen, a rezultati mogu trajati čak do 24 mjeseca.

Koliko traje tretman Voluxom i kakve su posljedice?

Već jednim tretmanom od najviše 20 minuta dolazi do značajnog poboljšanja u izgledu brade i čeljusti bez boli, rizika i dugotrajnog oporavka. Kod pacijenta je moguće prolazan osjet na kostima čeljusti. Odmah nakon tretmana možete se vratiti svojim aktivnostima, a sjajan učinak na licu pacijenta traje i do dvije godine.

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka