+385 (0)1 485 4441
Top 3 tretmana estetske medicine za pod bor
Top 3 tretmana estetske medicine za pod bor 10. prosinca, 2021.

Često u ovom izboru napravljenom za božićne blagdane i vrijeme darivanja ističem najnovije ili najpopularnije tretmane estetske medicine. Ovoga puta izdvojio bi one koji su se, barem u mojoj praksi, pokazali kao najučinkovitiji. I to jedan tretman oblikovanja tijela za koji su već svi čuli te dvije kombinacije tretmana za pomlađivanje koji daju najbolje rezultate za kožu.

1. Skin perfection - PRGF plazma + Skin Pen

Ova dva različita pristupa koji mi nazivamo i Skin perfection obuhvaćaju tretmane krvnom plazmom koja djeluje ispod kože i micro ubodima koji djeluju na površini kože. Na taj način potičemo vlastito tkivo da samo sebe obnavlja izvana i iznutra, a praksa je pokazala da su rezultati daleko najbolji.

Plazma koju dobivamo iz krvi pacijenta sadrži proteine koji imaju biološku aktivnost stimulacije i ubrzanja regeneracije tkiva. S njome prodiremo duboko u dermis gdje faktori rasta iz plazme obnavljaju stanice i djeluju protuupalno. Tretman pomaže regeneraciji kože i smanjenju bora dodajući pravi kolagen i polako otpuštajući nutriente i proteine u kožu te istovremeno obnavlja kožu, ali i smanjuje vrijeme starenja kože.

S druge strane na površini SkinPen mikroiglicama s čak tri milijuna uboda po tretmanu uzrokujemo kontrolirane mikro-ozljede koje stimuliraju prirodni proces zacjeljivanja rana u vašem tijelu, a ujedno smanjuju stanična oštećenja. Rezultat je učinkovito obnavljanje tkiva u području tretiranja, a cjelokupna struktura kože ostaje netaknuta. Tako možemo smanjiti ožiljke, ukloniti pore, smanjiti bore i dobiti glatku kožu. Tretman Skin Pen pomaže i plazmi da uđe što dublje i djeluje učinkovitije.

2. Hydragenesis - HydraFacial + Laser Genesis

Ovu kombinaciju tretmana nazivamo i Hydragenesis kao spoj dva popularna tretmana koji u kombinaciji imaju jako dobar učinak.

HydraFacial je tretman gdje različiti nastavci, tzv. štrcaljke na koži stvaraju vrtlog koji istovremeno izvlači nečistoće iz pora i kožu hrani revitalizirajućim tvarima. Posebni nastavci imaju piling učinak, omogućuju masažu vakuumom koja dodatno uklanja nečistoće, a nakon toga površina se izlaže plavom i crvenom LED svjetlošću koja pomlađuje kožu.

Sve to je idealna priprema kako bi Laser Genesis tretmanom efektnije potakli stvaranje kolagena i fiberplaste što smanjuje pore, bore, crvenila, pigmentacije.

Rezultat je sjajna i glatka koža kakvu bi puno teže postigli pojedinačno ili drugim tretmanima.

3. CoolScullpting

Ne treba posebno predstavljati ovaj tretman koji je godinama hit u svijetu, a od nedavno i kod nas. A i sam tretman je vrlo jednostavan. Znanstvenici su davno primijetili kako hladnoća pogubno djeluje na masne naslage, ali niti jedan uređaj nije pokazivao tako dobre rezultate do pojave CoolSculptinga. Tretman postupkom kriolipolize smrzava masti i ne oštećuje okolno tkivo, a tijelo odumrle masne stanice izbacuje tri do šest mjeseci poslije. Zato je sad kad se već smrzavamo i vani pravo vrijeme da smrznemo salo, a tijelo bude spremno do ljeta.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Gundulićeva 40
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

Newsletter
Obavijest o obradi osobnih podataka