+385 (0)1 485 4441
Zatezanje kože infracrvenim svjetlom (Titan)

Zatezanje kože infracrvenim svjetlom (Titan)

U Poliklinici Milojević otvorili smo najmoderniji laserski centar pa u našoj ponudi možete pronaći i zatezanje kože Titanom, jednu od naših najefikasnijih metoda. Tretmani Titanom nude vam potpuno prirodnu mogućnost pomlađivanja i zdrav izgled. Bezbolni, blagi i bez popratnih pojava, ovi tretmani stimuliraju rast novoga kolagena duboko ispod površine kože. To je jedinstvena i učinkovita metoda zatezanja kože bez rizika i dodatnih nuspojava.

Uređaj Titan, koji je dio platforme Cutera, pomoću infracrvenog svjetla potiče rast i razvoj kolagena. Rezultat takve reakcije je zatezanje kože, nestanak mlohavosti te efikasan oporavak njezine strukture. Zatezanje kože moguće je u području lica, vrata, dekoltea, trbuha i drugdje. Ovo je idealan zahvat za žene i muškarce s opuštenom kožom, ili za žene nakon trudnoće!

Što je Titan?

Uređaj Titan koristi infracrveno svjetlo koje svojim djelovanjem potiče rast i razvoj kolagena. Rezultat takve reakcije je zatezanje kože, nestanak mlohavosti te efikasan oporavak strukture kože.

Zatezanje kože Titan - prije 1Prije
Zatezanje kože Titan - poslije 1Poslije
Zatezanje kože Titan - prije 2Prije
Zatezanje kože Titan - poslije 2Poslije
Prije
Poslije

Zašto je Titan drugačiji?

Infracrveno svjetlo prodire ispod površine kože, zagrijava dermis i time postiže daleko bolji učinak na kožu od ostalih izvora energije, kao što je npr. radiofrekvencija. Tretmani Titanom za pacijenta su sigurni, bezbolni i ugodni. Metoda zatezanja kože Titanom prirodna je, neinvazivna i nerizična.

Što tretiramo Titanom?

Opuštenu i izboranu kožu lica i vrata. Uspješni tretmani rade se također na području abdomena i na nadlakticama.

Koga tretirati Titanom?

Pacijenti svih tipova kože bez obzira na dob i spol i tijekom cijele godine.

Zatezanje kože Titan - prije 3Prije
Zatezanje kože Titan - poslije 3Poslije
Zatezanje kože Titan - prije 4Prije
Zatezanje kože Titan - poslije 4Poslije
Prije
Poslije

Koliko je tretmana potrebno?

Kod nekih pacijenata izvrsni rezultati postignuti su sa samo jednim tretmanom. Broj i učestalost potrebnih tretmana odrediti će liječnik.

Popratne pojave nakon tretmana Titanom?

Neposredno nakon tretmana može se pojaviti kratkotrajno crvenilo i blaga oteklina. Obje pojave nestaju nakon nekoliko sati. Nije potrebno zacjeljivanje.

Kada su vidljivi rezultati?

Nekim pacijentima vidljivi su odmah, neposredno nakon tretmana. Ovisno o individualnom procesu stvaranja novoga kolagena i dinamike zatezanja kože, rezultat može biti vidljiv postupno tijekom tri do šest mjeseci.

Zatezanje kože Titan - prije 5Prije
Zatezanje kože Titan - poslije 5Poslije
Zatezanje kože Titan - prije 6Prije
Zatezanje kože Titan - poslije 6Poslije
Prije
Poslije

Je li tretman Titanom bolan?

Ne. Prisutan je samo kratrotrajni osjećaj topline na površini kože.

Je li Titan klinički testiran i odobren?

Da. Dobiveni FDA certifikat rezultat je potvrđenih kliničkih studija provedenih u svjetski poznatim klinikama Europe, Kanade i SAD-a.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

Newsletter
Obavijest o obradi osobnih podataka