SkinPen - medicinski microneedling

Probajte SkinPen - najnoviji hit tretman

SkinPen najnoviji je odgovor na pitanje kako ukloniti ožiljke od akni, ožiljke od operacija, bora, melazma... od sada ih u Hrvatskoj možete ukloniti najnovijom tehnologijom mikroiglicama SkinPen tvrtke Crown Aesthetics.

SkinPen Precision tretmanom za kožu možete i poboljšati izgled svog tena, smanjiti fine linije i bore te postići nježnu, zdravu kožu zbog koje ćete zablistati.

SkinPen 2021 - prije , sl. 1Prije
SkinPen 2021 - poslije , sl. 1Poslije
Prije
Poslije

SkinPen by Crown Aesthetics prvi je uređaj za mikroiglice koji je odobrila FDA (američka Agencija za hranu i lijekove), a klinički je dokazano da sigurno i učinkovito liječi ožiljke od akni na licu u dobi od 18 godina i više.

SkinPen, prije 1Prije
SkinPen, poslije 1Poslije
Prije
Poslije

Koliko traje SkinPen tretman?

Skin-Pen Precision je minimalno invazivan tretman koji se može obaviti u ordinaciji bez ili s vrlo kratkim vremenom oporavka.

Sam tretman ovisno o stanju pojedinog pacijenta u prosjeku traje oko 30 minuta. Potrebna su četiri tretmana u razmaku od 30 dana.

Kako djeluje SkinPen tretman?

Mikroiglice uzrokuju kontrolirane mikro-ozljede koje stimuliraju prirodni proces zacjeljivanja rana u vašem tijelu, a ujedno smanjuju stanična oštećenja. Rezultat je učinkovito obnavljanje tkiva u području ožiljka, a cjelokupna struktura kože ostaje netaknuta.

SkinPen, prije 2Prije
SkinPen, poslije 2Poslije
Prije
Poslije

Postoje tri faze postupka sanacije rane

Faza I: Upala. Probijanje kože pokreće vaš imunološki sustav koji dezinficira rane, uklanja ostatke, povećava protok krvi i počinje se stvarati novo tkivo.

Faza II: Proliferacija. Rana se obnavlja novim granulacijskim stanicama, koje su dio izvanstanične matrice. Uz to se razvija nova mreža krvnih žila.

Faza III: Pregradnja. Rana se zamjenjuje novim kožnim tkivima i krvnim žilama.

Što mogu očekivati ​​od tretmana SkinPenom?

Stručno osoblje Poliklinike Milojević nakon pregleda izradit će individualni plan kako bi postigli najbolje rezultate. Postupak liječenja obično zahtijeva više tretmana.

Koliko boli SkinPen tretman?

Postupak je za većinu pacijenata vrlo ugodan. Prilikom tretmana primjenjuje se sredstvo koje djeluje kao anestetik na područje liječenja. Većina pacijenata opisala je kako tijekom postupka osjeća samo blage vibracije SkinPena.

SkinPen, prije 3Prije
SkinPen, poslije 3Poslije
Prije
Poslije

U Poliklinici Milojević koristimo Skinfuse® LIFT, čisti hidrogel koji se koristi za sprječavanje isušivanje kože nakon tretmana. Nakon tretmana naši vrhunski djelatnici preporučit će vam najbolju njegu tretiranog područja.

Zašto je SkinPen tretman dobro raditi u Poliklinici Milojević?

Prvi SkinPen uređaj je stigao i prvi tretman na ovim prostorima izveden je u našoj Poliklinici, a osoblje je educirao osobno Andrew Molton međunarodni edukator i vrhunski medicinski stručnjak. Molton je u preko 25 godina karijere educirao tisuće liječnika te pokrenuo klinike za plastičnu kirurgiju u SAD-u u kojima je zapošljavao neke od najvećih stručnjaka u području estetike.

Zašto je SkinPen broj 1 u SAD-u i Britaniji? Po čemu se razlikuje od drugih tretmana?

Microneedling nije novost u estetskoj medicini, a SkinPen je korak dalje u tehnologiji koja ga čini najučinkovitijim do sada.

"Najveća je razlika u samom mehanizmu. SkinPen je, naime, mnogo precizniji. Preciznija je sama dubina uboda u kožu, ali i brzina motora koji ga pokreće - tako da u svakom trenu znamo točno kakav ćemo rezultat postići tretmanom. U sekundi na licu napravimo čak 1600 mikroskopskih kanala", objašnjava Andrew Molton.

Sterilne iglice najvišeg standarda kvalitete ostaju savršeno oštre minimalno 80 min, što omogućava ugodu i manju traumu kože te veće područje koje se može tretirati.

Foto - tretman

Rezultati SkinPen tretmana?

Kliničke studije pokazale su 55 % poboljšanja u tretiranju ožiljka u promatranom razdoblju, a učinak se dodatno poboljšava protokom vremena. Čak 96% pacijenata izrazilo je svoje zadovoljstvo SkinPen Precision tretmanom.

Rezultati su uvijek bolji kod mlađih osoba, jer njihova koža brže zacjeljuje i prirodno sadrži više kolagena te su reakcije tijela brže i snažnije. Ipak, ovaj postupak pokazao se uspješnim i kod osoba koje su prešle 80-u.

SkinPen, prije 4Prije
SkinPen, poslije 4Poslije
Prije
Poslije

Može li se SkinPen koristiti preventivno ili kao tretman za uljepšavanje?

Imate li lijepu kožu i mlada ste osoba, a želite postići posebno lijepi izgled kože, ‘glow’ efekt za neku posebnu priliku, preporučuje se jedan tretman mjesec dana prije važnog događaja. Već kroz tjedan dana na licu ćete početi primjećivati lijepi, zdravi sjaj. U slučaju da osoba ima hiperpigmentacije, bit će potrebno nekoliko tretmana. Kad se radi o postizanju lijepe kože čak i najmanje intervencije mogu napraviti najveću razliku.

Skinpen i Obagi kombinacija uspješno uklanja bore, pigmentacije i akne

Skinpen u kombinaciji sa ZO Obagi Firming serumom daje dodatni anti-age efekt, odnosno smanjuje bore i podiže tonus kože. Skinpen sa ZO Obagi Rozatrol serum smanjuje upalu i crvenilo.

Serumi se kupuju zasebno i nanose neposredno nakon tretmana i koriste kao kućna terapija 14 dana nakon tretmana.

slika - uređaj

Više o Skinpenu i zašto je najtraženiji tretman za kožu pogledajte u videu:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka