+385 (0)1 485 4441
Povećanje grudi (silikonski implantati)

Povećanje grudi (silikonski implantati)

Oblik i veličina grudi dio su tjelesnog, ali i psihičkog identiteta žene. Nezadovoljstvo malim ili nerazvijenim grudima nije uvijek odraz taštine, nego može često proizlaziti i iz želje za ženstvenijom, skladnijom figurom. Kirurško povećanje grudi široko je prihvaćeno u svijetu i predstavlja jedan od najčešćih zahvata u estetskoj plastičnoj kirurgiji. Moderna era augmentacijske mamoplastike započela je 1963. godine kada je Cronin prvi u medicinu uveo silikonsku vrećicu - implantat ispunjen viskoznom želatinoznom masom, koja se uspješno može implantirati u grudi.

Veličine implantata variraju od 100 cm3 pa do više od astronomskih 1000 cm3, ali interesantno je istaći da žene našeg podneblja, koje se odluče na tu operaciju, ne žele da im grudi budu velike, nego u skladu s njihovom figurom, dok je na sjevernoameričkom kontinentu uglavnom najproširenije stavljanje implantata većih od 350 cm3.

Implantati su mekani i ne mogu se otkriti dodirom i pritiskom na dojku. Izgled grudi nakon operacije potpuno je prirodan, a žena može bez problema, ako je rodila, dojiti dijete nakon operacije povećanja grudi.

Za alternativne opcije zahvata povećanja grudi pročitajte našu stranicu Transfer masnog tkiva u grudi putem Vaser Lipo tehnologije. Ova metoda transfera masti je naša najpopularnija metoda povećanja grudi, s najprirodnijim rezultatima.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Gundulićeva 40
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

Newsletter