Legend Pro

Legend Pro - za rast mišića i pomlađivanje

Legend Pro je najnovija vrhunska tehnologija koja istovremeno uklanja celulit, izgrađuje mišiće te obnavlja i zateže kožu lica i tijela. Uz sposobnost pomlađivanja kože lica i tijela pomoću jedne platforme, Legend Pro kombinira snagu jedinstvene Tripollar radiofrekvencijske (RF) energije za poticanje stimulacije kolagena i regeneracije nove kože. Ovaj pristup rezultira i površinskom i dubinskom revitalizacijom kože.

Po čemu je bolji Legend Pro u odnosu na starije uređaje?

Sinergijski tretman Legend M djeluje na različitim dubinama i regijama kombinirajući 2 različite tehnologije. Regeneracija kože i smanjenja bora nikad nije bilo lakše.

Uz regeneraciju kože i pomlađivanje istovremeno djeluje na masno tkivo te stimulira i povećava mišiće. Legend Pro ne samo da može poboljšati izgled tijela, lica i vrata, već se ovaj nekirurški tretman može koristiti i za poboljšanje rezultata CoolSculpting smrzavanja masnih stanica.

Slika 1

Da li boli tretman Legend Pro?

Zahvaljujući jedinstvenoj tehnologiji koja stoji iza Legend Pro, pacijenti doživljavaju minimalnu bol i zastoje tijekom i nakon tretmana.

Kako Legend Pro izvodi sve te tretmane?

Legend Pro + uređaj koristi jedinstvenu hibridnu multipolarnu RF tehnologiju potpomognutu galvanskom elektrostimulacijom mišićnog tkiva s različitim nastavcima koji se koriste ovisno o individualnom stanju.

Standardni protokol se sastoji od 6 tretmana. Dugoročni rezultati Legend Pro-a postignuti makro i mikrotermalnim učinkom dovode do regeneracije kolagena i nadopunjavanja kože lica i tijela.

Tripollar RF fokusiranom energijom prodire u dermis i hipodermis pri maloj snazi, a velikoj gustoći polja što daje opuštenije i efikasnije tretmane.

TriPollar RF pokreće regeneraciju vlakana kolagena i elastina primjenom kontroliranog zagrijavanja kože. Kontrakcija kolagenih vlakana stvara učinak na kožu. Učinak je primjetan odmah nakon tretmana.

Slika 2

Na što djeluje Legend Pro?

Tretmani lica

  • Zadebljanje kože lica
  • Zatezanje kože i smanjenje tankih linija
  • Oblikovanje kože lica
  • Obnavljanje kože
  • Smanjenje podbratka

Tretmani tijela

  • Zatezanje kože i poboljšanje područja tanke i nježne kože
  • Izvrsno za područja poput ruku, dekoltea, grudi, stražnjice, trbuha i bedara
  • Oblikovanje tijela, topljenje masti
  • Smanjivanje celulita
  • Učvršćivanje, podizanje i pomlađivanje kože

Kome je namijenjen Legend Pro tretman?

Ako vas brinu bore, želite imati mlađu i ljepšu kožu te čvrsto i oblikovano tijelo tretman je stvoren za Vas.

Najbolji rezultati se postižu kod pacijenata koji imaju blage do umjerene bore i iritaciju kože, a učinkovit je i za obnavljanje kože.

Koliko tretmana je potrebno?

Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana, bezbolni su i dugoročni. Tretman možete doslovno izvesti u pauzi za posao.

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka